Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

M-zaba od sada s novim funkcionalnostima: Skrivanje stanja računa i novosti o euru

Zagrebačka banka
Foto: Zagrebačka banka
1/3
23.12.2022.
u 16:27

Kako bi svojim klijentima olakšala prelazak na euro, Zagrebačka banka u aplikaciju je uvrstila i sve informacije o uvođenju nove valute, a planirano je i dodavanje aktualnih vijesti, kako bi korisnici bili pravovremeno informirani o svim novostima

Zagrebačka banka kontinuirano prati potrebe klijenata i uvodi nove funkcionalnosti u svoje usluge. Tako su klijentima sada dostupne novosti unutar m-zaba aplikacije, a jedna od posebnosti je mogućnost skrivanja stanja svih računa, što doprinosi sigurnosti i privatnosti korisnika.

U desnom donjem kutu slike na naslovnici aplikacije korisnici m-zabe pronaći će ikonu oko, a kada se klikne na nju, stanja svih računa postat će skrivena svaki put kad se klijent ulogira u m-zabu. Opciju je moguće deaktivirati u bilo kojem trenutku.

Kako bi svojim klijentima olakšala prelazak na euro, Zagrebačka banka u aplikaciju je uvrstila i sve informacije o uvođenju nove valute, a planirano je i dodavanje aktualnih vijesti, kako bi korisnici bili pravovremeno informirani o svim novostima.

Foto: Zagrebačka banka

Također, na novoj stranici koja se korisnicima prikazuje nakon prijave u aplikaciju, na jednom mjestu će se nalaziti popis svih proizvoda i usluga s njihovim osnovnim podacima, a pomoću strelica na desnoj strani ekrana izlistat će se svi računi koje klijent posjeduje u pojedinoj grupi (Računi, Štednja, Krediti…).

U lijevom gornjem kutu nalazi se i gumb za odjavu iz aplikacije, što je iznimno praktično rješenje koje doprinosi sigurnosti klijenata.

Aplikacija je unaprijeđena i kako bi čitljivost podataka bila što jasnija za slijepe i slabovidne osobe.

U m-zabi već su uvedene i druge korisne usluge: ugovaranje gotovinskog kredita, ugovaranje ili promjena paketa te ažuriranje osobnih podataka.

Zaba poziva sve korisnike da preuzmu novu verziju aplikacije do 27.12.2022.

Ključne riječi

Komentara 2

TE
Templo
11:28 24.12.2022.

Ma gonite se vi iz ZABE vise, svakih 6 mjeseci nas maltretirate sa preuzimanjem "nove" verzije E i M ZABE, pa korisnicki kljucevi, pa aktivacijski, objasnjenje je kao poboljsana sigurnost, a u stvarnosti je svaka "nova" verzija ustvari ista aplikacija, ali svaki put sa sve vise reklama....

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
09:58 25.12.2022.

od kada prodaja disktira sve u biznis diejlu a u IT-u jasu securtiji, nema drugacijeg ishhoda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije