Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatne edukacije

Last call – uhvatite zadnju priliku!

Poslovni Uzlet - edukacije u Jastrebarskom
PR FOTO
28.05.2014.
u 16:56

Prijaviti se možete još danas i sutra jer broj mjesta je ograničen. Rezervirajte vaše mjesto i osigurajte si prednost nad konkurencijom.

Mali i srednji poduzetnici te obrtnici Zagrebačke županije u subotu 31. svibnja dobit će jedinstvenu priliku u Jastrebarskom prisustvovati besplatnim cjelodnevnim radionicama i edukacijama koje će se baviti svim onim što je potrebno kako bi poslovanje jedne tvrtke postalo još uspješnije i naprednije. Niz stručnih predavača svim zainteresiranim poduzetnicima besplatno će predstaviti alate uz pomoć kojih je moguće poslovanje unaprijediti i učiniti konkurentnijim.

Prijaviti se možete još danas i sutra jer broj mjesta je ograničen. Rezervirajte vaše mjesto i osigurajte si prednost nad konkurencijom.

Predavanja će se održati u glazbenoj školi u Jastrebarskom, a manifestaciju će otvoriti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović te gradonačelnik grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel.

Zanimaju vas ljudski potencijali?

Imate priliku poslušati predavanje Martine Detelić i Sanje Zdunić (LQ); Vodite li posao ili ljude? - ljudski potencijal kao najveći izazov.

Želite poboljšati vaše znanje o marketingu?

Marko Hrnjak (Algebra) vam donosi predavanje; Što Internet marketing može učiniti za vaše poslovanje?

Imate problema s pritokom novčanih sredstava, ne vašom krivnjom?

Krešimir Delač (Cotrugli Business School) vas educira kako naplatiti potraživanja i riješiti sporove kroz prizmu mirenja

Hrvatska vam ne nudi dovoljno poticaja, okrenite se EU fondovima!

Predavanje Roberta Babića (Algebra) donosi vam EU fondove - veliku priliku za financiranje malog i srednjeg poduzetništva.

Prijaviti se možete ovdje.

Požurite s prijavom - popunjeno je već 866 mjesta, a broj prijavljenih konstantno raste!

Ukoliko niste osoba od učenja vikendom donosimo mnoštvo zabavnog sadržaja.

Povedite obitelj i prijatelje i zabavite se s nama!

Donosimo:

Turnire i natjecanja, KotloVina show, Olimpijadu starih sportova i Humanitarni maraton.

Osmišljen je i Dječji kreativni uzlet - kutak namijenjen vašim najmlađima u kojem će se održavati likovne i kreativne ekološke radionice u kojima će djeca izrađivati uporabne predmete od otpadnog materijala.

Velika atrakcija za sve posjetitelje bit će i ribolovno natjecanje Feeder cup Poslovni uzlet, vrlo atraktivna sve popularnija ribolovna disciplina lova kapitalne ribe nježnim i sofisticiranim priborom. Pogledajte kako vrhunski majstori ove ribolovne tehnike vrlo tankim strunama, osjetljivim štapovima i malim udicama bez problema love kapitalne primjerke šarana i amura. Ovo je elitna i viteška ribolovna disciplina u kojoj ribolovci svaku ulovljenu ribu nakon vaganja puštaju natrag u vodu i time čuvaju prirodu i raznolikost ribljih vrsta.

Više o manifestaciji saznajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije