Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najtraženiji krovopokrivači i vodoinstalateri

Korisnici portala Trebam.hr odabrali 246 najboljih majstora

Ilustracija
Sanjin Strukic/Pixsell
03.02.2022.
u 17:36

Prošle je godine broj upita porastao je za gotovo 10 posto u odnosu na 2020.

Korisnici portala Trebam.hr šesti su put birali su najbolje hrvatske majstore i poduzeća za dom i posao. Titulu “Odabir klijenata 2021.” zaslužilo je 246 majstora, a najbolje među najboljima nagrađeni su i plaketom Top 50.

Po kategorijama nagrađeni su najbolji arhitekti, električari, vodoinstalateri, soboslikari, dobavljači prozora, vrata, knjigovođe, servisi za čišćenje i druga poduzeća.

S portalom surađuje s više od 2000 obrtnika i poduzetnika koji osim na domaćem tržištu, svoje usluge nude i u Sloveniji, Rumunjskoj, Mađarskoj i Južnoj Africi. Godišnje oko 100.000 stanovnika Hrvatske koristi portal kao put do usluge.Upiti se filtriraju i dolaze do odabranih obrtnika, majstora i poduzetnika, svi izvođači se prethodno provjeravaju te ih korisnici ocjenjuju nakon odrađenog posla. Sve se ocjene, bile pozitivne ili negativne, objavljuju na profilima izvođača.

Na Trebam.hr tako je objavljeno više od 8000 ocjena klijenata nakon završenih projekata. Prošle je godine broj upita porastao za gotovo 10 posto u odnosu na 2020. Najtraženiji su krovopokrivači, vodoinstalateri, stolari te tvrtke za gradnju i adaptaciju. Među ostalim uslugama najveći porast bilježe upiti za catering, a iz Trebam.hr ističu kako zbog povećanja upita i potražnje svakodnevno stvaraju nove prilike za poduzetnike koji žele stalni priljev klijenata. 

Više o svemu pročitajte OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije