Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradnja cesta

Konstruktoru deblokiran račun, nastavljaju se radovi na cestama

zagorska magistrala, radovi na cesti, (1)
Marko Prpić/PIXSELL
22.08.2012.
u 18:05

U Hrvatskim autocestama i Hrvatskim cestama nadaju se da će Konstruktor inženjering d.d. nadoknaditi kašnjenja i završiti radove u skladu s ugovorenim i planiranim rokovima

Nakon što im je jučer deblokiran račun, Konstruktor Inženjering iz Splita nastavit će radove na dionicama autocesta i cesta čije projekte vode Hrvatske ceste i Hrvatske autoceste, priopćili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. U Hrvatskim autocestama i Hrvatskim cestama nadaju se da će Konstruktor inženjering d.d. nadoknaditi kašnjenja i završiti radove u skladu s ugovorenim i planiranim rokovima.

Zbog blokade računa tvrtke radovi su bili usporeni na poddionici Kaštel Stari – Plano dionice Trogir – Split, dionici Majdan – Jamani  – Klis (Grlo) na cesti između Solina i Klisa te dionici Sv. Kuzam – Križišće. Radovi će se najprije pokrenuti na dionici Majdan – Jamani  – Klis (Grlo).

U Hrvatskim autocestama očekuju da će Konstruktor Inženjering d.d. uskoro nastaviti radove na dionici Buševec – Lekenik na autocesti A11 Zagreb – Sisak, gradnju mosta Drava na autocesti A5, gradnju dionice Ravča – Ploče i vijadukta Otrić – Seoci na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik te gradnju spojne ceste Zagvozd – Baška Voda i tunela Sveti Ilija.

Komentara 1

BA
babanko
18:49 22.08.2012.

Evo mene interesira..ako neko zna..kako se to firmi koja je trebala biti u stečaju odblokira računm..jeli to LINIĆ ili ČAČIĆ ili njihov potčinjeni MILANOVIC klimuo glavom i rekoa odblokirajte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije