Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra suradnja

Kolumbijska ministrica vanjskih poslova obišla DOK-ING

DoK_ING
Foto: Vlada
1/3
07.03.2014.
u 17:48

Ministrica Cuellar, u razgovoru s ravnateljicom Ureda za razminiranje Vlade Republike Hrvatske Dijanom Pleština, izrazila je interes za daljnjom zajedničkom suradnjom na svim područjima vezanim uz protuminsko djelovanje.

Ministrica vanjskih poslova Kolumbije Maria Holguin Cuellar obišla je danas pogone hrvatskog proizvođača specijalnih vozila za razminiranje DOK-ING.

"Ministrica Cuellar, u razgovoru s ravnateljicom Ureda za razminiranje Vlade Republike Hrvatske Dijanom Pleština, izrazila je interes za daljnjom zajedničkom suradnjom na svim područjima vezanim uz protuminsko djelovanje, od nabave novih strojeva do edukacije kolumbijskih stručnjaka. Izražen je i interes za sklapanjem sporazuma o suradnji između Hrvatske i Kolumbije na tom području", izvijestili su iz Vlade.

Dodaju da je "Tijekom dosadašnje suradnje Kolumbija je od Hrvatske kupila četiri DOK-ING-ova stroja za razminiranje MV-4, čija je vrijednost oko 2 milijuna dolara, a u Kolumbiji trenutno borave hrvatski stručnjaci na obuci pripadnika oružanih i policijskih snaga Kolumbije. Obuka se odnosi na osiguranje i nadzor kvalitete poslova razminiranja."

>>Reli električnih vozila zelenom turističkom magistralom

>>Milanović o Dok-ingu: Ovo je primjer znanja koje je rezultat nevolje

Komentara 1

DI
District
10:32 09.03.2014.

prezentacija i marketing su sve..... kad vidim to "dvoriste", cudim se da kupuju ista.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije