Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVAČKI SUD

Kolakušić blokirao i Industrogradnju, odbio nagodbu

mislav kolakušić
Jurica Galoić/PIXSELL
02.09.2013.
u 11:03

Zastoj tijekom procesa navodno uopće nije bio moguć i to zato što je on već riješio taj slučaj

Sudac Trgovačkog suda u Zagrebu Mislav Kolakušić odlučio se opet na zastoj s postupanjem predstečajne nagodbe, i to kod Industrogradnja grupe, a po uzoru na svoju odluku kod Dalekovoda, prenosi Poslovni.hr.

>> Dalekovod podnio zahtjev za promjenom suca

Iako zastoj tijekom procesa navodno uopće nije bio moguć, i to zato što je on već riješio taj slučaj – odbio je nagodbu Industrogradnje kao nedopuštenu, sudac je pronašao svoj način. Pozvao se na svoj zahtjev za ocjenu ustavnosti koji je podnio u slučaju Dalekovoda, odredivši da zastoj traje do odluke ustavnih sudaca. Industrogradnja se žalila na rješenje o odbijanju nagodbe, a sudac je u razgovoru s odvjetnicima tvrtke čak tvrdio da nema razloga za brigu jer će bez odlaganja žalbu poslati VTS-u. Bilo je to prije odluke ustavnih sudaca, i prije njegove odluke o novom zastoju te je, kako doznajemo, bio nazočan i odvjetnik Zoran Vujasin. Kasnijom provjerom u pisarnici vidjelo se da je otpremljeno rješenje koje će tvrtka dobiti poštom, pa se i očekivalo da će time biti napokon predmet upućen Žalbenom sudu na odlučivanje.

>> Cijeli tekst možete pročitati na portalu Poslovni.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije