Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gasi se poslovna tv

Kapital Netu trajno oduzeta koncesija zbog duga od 6 mil. kuna

\'unutrasnja Zagreb, slavonska,, 05.08.2008. ilustracija, televizor, daljinac, televizija, tv snimio Patrik Macek/Vecernji list\'
Patrik Macek/Pixsell
27.09.2012.
u 15:12

Ova odluka uslijedila je nakon što je 6. rujna Vijeće odlučilo o privremenom oduzimanju koncesije na rok od 15 dana

Kapital Netu, jedinoj poslovnoj televiziji u Hrvatskoj, Vijeće za elektroničke medije trajno je oduzelo koncesiju, izvijestili su danas na svojim internetskim stranicama. 

– Vijeće je na sjednici održanoj 26. rujna 2012. donijelo odluku o trajnom oduzimanju koncesije za obavljanje djelatnosti pružanja medijske usluge televizije za emitiranje specijaliziranog televizijskog kanala u zemaljskoj mreži unutar Multipleksa D na području RH, nakladniku televizije – trgovačkom društvu KAPITAL NET d.o.o., Zagreb – navodi se u priopćenju.

Ova odluka uslijedila je nakon što je 6. rujna Vijeće odlučilo o privremenom oduzimanju koncesije na rok od 15 dana i to, kako se pisalo u medijima, zbog duga prema Odašiljačima i vezama koji je iznosio oko 6 milijuna kuna.

>>Kapital Network želi prenositi HNL, zasad bez dogovora

>>Televizija Kapital Network dobila nacionalnu koncesiju

Komentara 3

LU
lucijan
15:36 27.09.2012.

Šteta, imali su dobrih emisija koje sam rado gledao.

BO
bobo
15:43 27.09.2012.

da je regulator umjesto starog MPEG-2 standarda odabaro MPEG-4, kao što je slučaj u svim zemljama susjedstava, trošak emitiranja bi svim televizijama bio upola manji od današnjeg. Kapital network samo uslugu odašiljanja godišnje plača oko 3 milijuna kuna. mislim da to sve govori.

IS
istima
16:01 27.09.2012.

Hm.... Kapital NET ostao bez kapitala...... simptomatično....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije