Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fondovi eu

Iz IPARD-a po projektu do milijun eura

'VARAZDIN/ MEDJIMURJE- 24.09.08., Cakovec, Hrvatska- Kanalizacija. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
10.04.2012.
u 14:22

Može se dobiti najviše 405.000 eura za ulaganja u nerazvrstane ceste i protupožarne presjeke te 958.000 eura za ulaganje u sustav kanalizacije i pogone za pročišćavanje otpadnih voda te toplane

U tijeku je treći javni natječaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za mjeru 301 – Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture u sklopu pretpristupnog programa Europske unije IPARD. Natječaj je otvoren do 30. travnja 2012. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju općine i gradovi do 10.000 stanovnika, a prihvatljiva ulaganja odnose se na ona za lokalne i nerazvrstane ceste, toplane, kanalizaciju i pročišćavanje otpadnih voda te protupožarne presjeke s elementima šumske ceste.

Najviša vrijednost prihvatljivih izdataka za koje se može ostvariti potpora po projektu je 405.000 eura za ulaganja u nerazvrstane ceste i protupožarne presjeke, 958.000 eura za ulaganje u sustav kanalizacije i pogone za pročišćavanje otpadnih voda te toplane. Pravilnik, vodič te svi potrebni obrasci mogu se naći na internetskim stranicama agencije www.apprrr.hr.

Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna komora i Hypo Alpe-Adria-Banka organiziraju i IPARD info dane, odnosno besplatne radionice 16. i 17. travnja u Pučkom otvorenom učilištu u Krapini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije