Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješni pregovori

Ingra sklopila posao u Alžiru, ugovor vrijedan 21,5 mil. kuna

\'29.12.2008., Zagreb - Igor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre. Photo: Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL\'
Tatjana Tadić/Poslovni dnevnik/Pixsell
28.03.2012.
u 13:52

Ingra uskoro počinje s aktivnostima na projektu isporuke, montaže i puštanja u probni rad hidromehaničke opreme na brani Tagharist u Alžiru

Nakon uspješno završenih pregovora s početka ove godine, Ingra je zaključila novi ugovor u Alžiru te uskoro počinje s aktivnostima na projektu isporuke, montaže i puštanja u probni rad hidromehaničke opreme na brani Tagharist u Alžiru. Vrijednost ugovora je 21,5 milijun kuna, a rok realizacije je 12 mjeseci, izvijestili su iz Ingre.

Ingra i njezin alžirski partner tvrtka Cosider T. P. u siječnju su uspješno završili pregovore oko projekta izvođenja radova na brani Tagharist, a u utorak su u Alžiru obje strane potpisale ugovor. Iz tvrtke ističu da je Ingri ovo drugi u nizu posao s istim investitorom. Osim poslova na brani Tagharist, očekuje se još nekoliko sličnih poslova na kojima bi Ingra iskoristila svoja iskustva i ekspertizu u području hidromehaničke opreme.

Ugovaranjem ovoga posla Ingra nastavlja s provedbom nove strategije koja težište stavlja na povratak na ciljana tradicionalna tržišta i povećanje udjela prihoda iz poslovanja u inozemstvu. Ingra uspješno posluje na alžirskom tržištu od 1975. godine kada je otvorila svoj ured. Daljnji planovi Ingre na tržištu Alžira uključuju realizaciju hidroenergetskih projekata i projekata niskogradnje te obnovu i izgradnju luka i marina, dodaju u priopćenju.

 

Komentara 5

BA
Bay
15:11 28.03.2012.

Bravo i svaka čast,dečki !

Avatar Bulldog
Bulldog
16:06 28.03.2012.

sitno sitno, idemo na bitno!! gdje je tu 2-3 milijarde posla na Bliskom istoku?

LU
luksa
20:53 28.03.2012.

Bolje bi bilo da igraju loto. Ta suma je manje od polovice zadnjeg dobitka na sedmici. Ove objave služe samo podizanju vrijednosti dionice kako bi špekulanti zaradili koju škudu od naivaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije