Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedne 40.000 eura

I Müller donirao ugoržene: U poplavljena područja poslao 26.500 proizvoda

Muller,donacija
Foto: Muller
1/2
22.05.2014.
u 14:50

Müller je donacije transportirao vlastiti vozilom u 760 kilometara udaljenu općinu Maglaj u Bosni i Hercegovini

Njemački drogerijski lanac Müller donirao je 26.500 proizvoda za svakodnevnu upotrebu žrtvama poplava na Balkanu ukupne vrijednosti više od 40.000 eura. U poplavom ugrožena područja kompanija je, priopćava, poslala pomoć u dječjoj hrani, pelenama, sapunima, sredstvima za zaštitu od insekata, toaletnom papiru i univerzalnim sredstvima za čišćenje, koja su trenutno najpotrebnija žrtvama.

Müller je donacije transportirao vlastiti vozilom u 760 kilometara udaljenu općinu Maglaj u Bosni i Hercegovini. Tamo će se sredstva predati Crvenom križu kako bi se ona čim prije raspodijelila žrtvama.

>>Najpotrebnije je skupiti što više hrane i proizvode za osobnu higijenu djece, traže se i volonteri

Komentara 1

JO
joko1982
20:51 23.05.2014.

svaka cast i pohvala..mozda da se to raspodjelilo na sve 3 pogodene drzave bilo bi bolje ako se vec pomaze..u svakom slucaju svaka cast jedan od postenijih ljudi koji imaju i voljni su pomoci ljudima u njihovoj najvecoj tragediji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije