Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak suradnje

Gredelj sklopio ugovor o proizvodnji sedam dizelskih lokomotiva

Gredelj
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
21.01.2016.
u 14:29

Potpisom ovog ugovora nastavljena je dugogodišnja kvalitetna suradnja između Gredelja i američkog partnera

Tvornica željezničkih vozila Gredelj i National Railway Equipment Company (NRE) jučer su u Zagrebu sklopili novi ugovor o proizvodnji sedam dizelskih lokomotiva serije GT26 CW, namijenjenih za vuču teških teretnih vlakova na neelektrificiranim prugama, prioćili su danas iz Gredelja.

Potpisom ovog ugovora nastavljena je dugogodišnja kvalitetna suradnja između Gredelja i američkog partnera.

- Iznimno sam zadovoljan radi nastavka suradnje s našim partnerom National Railway Equipment Company (NRE) za kojeg je TŽV Gredelj već isporučio veći broj novih, obnovljenih i moderniziranih lokomotiva koje voze diljem svijeta. Posebno želim istaknuti činjenicu da je od otvaranja stečajnog postupka u Gredelju izgrađeno više od 40 lokomotiva različitih tipova, što smatram velikim uspjehom i neoborivim dokazom kvalitete naših proizvodnih linija i stručnjaka u području proizvodnje i popravaka željezničkih vozila. To je potvrda naše sposobnosti i konkurentnosti na zahtjevnom inozemnom tržištu, a naš je imperativ zadovoljiti zahtjeve i interese kupaca te biti prisutan i prepoznat kao kvalitetan partner na što više tržišta – izjavio je stečajni upravitelj Gredelja Pero Hrkać u priopćenju.

>> Gredelj isporučio tri lokomotive HŽ Cargu

>> Gredelj i NREC isporučuju tri lokomotive u Maroko

Komentara 1

ZA
zambezi
16:38 21.01.2016.

Jel ce sad vratit dio radnika koji su na burzi ? Koliko cujem da samo direktori nisu zavrsili na burzi. Kj ce oni sklapat lokomotive?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije