Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog revolucije?

Glavni komercijalni direktor napušta Tele2

tele2 (1)
Tele2
07.08.2012.
u 12:56

Upravo je Sharma lansirao tarifu Revolucija koja je naknadno izazvala veliki skandal i negodovanje korisnika

Mobilni operater Tele2 Hrvatska priopćio je da tvrtku napušta Vivek Sharma, glavni komercijalni direktor.

Vivek Sharma u Tele2 Hrvatska došao je 2007. godine na mjesto financijskog direktora, a dužnost glavnog komercijalnog direktora obnašao je od 2011. godine. Poziciju glavnog komercijalnog direktora preuzela je Malin Holmberg uz funkciju predsjednice uprave Tele2 Hrvatska, kaže se u priopćenju.

Sharma je neko vrijeme bio privremeni predsjednik uprave Tele2 Hrvatska. Upravo je Sharma lansirao tarifu Revolucija i medijski se eksponirao, a ta je tarifa naknadno izazvala veliki skandal i negodovanje korisnika te državnih službi zbog lažnog reklamiranja. Tele2 ispričao se korisnicima i vratio sporne minute poziva.

Ključne riječi

Komentara 20

LI
liliZG
11:16 08.08.2012.

Štakori bježe dok brod tone......

OB
-obrisani-
13:35 07.08.2012.

Uporno se medijski sotonizira Tele2 koji je daleko najslabiji hrvatski operator. Istodobno se T-mobile, koji je preko noći promijenio uvjete u svojoj "neograničenoj tarifi", namjerno ne dira. Pri tomu je T-mobile prekršio Zakon o telekomunikacijama, ali se Đuro Lubura i i Večernji list nisu sjetili da to javne objave. Najlakše je šamarati umorna konja!

Avatar andro_livi
andro_livi
13:35 07.08.2012.

Tako se radi u narmalnim tvrtkama. Ali gle cuda, niti jedan komentar. Da je partizanstvo ili ustastvo u pitanju ne bih mogao doci na red sa komentarom. Valjda i to govori koliko smo normalni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije