Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite HP prijenosno računalo

Glasanje za gospodarstvenika godine i gospodarski događaj godine

HP prijenosno računalo
Foto: PR FOTO
07.10.2016.
u 08:30

U vremenu političke nestabilnosti gospodarstvo i gospodarstvenici ključni su nositelji stabilnosti društva. Hrvatskoj su potrebne promjene u svim sferama života, s naglaskom na pozitivne i uspješne priče, kao brani od apatije i destrukcije.

Hrvatski gospodarstvenici, unatoč često negativnom i nepoticajnom političkom i društvenom okruženju, promotori su izvrsnosti, inovacija i uspješnih poslovnih pothvata.

Večernji list i Poslovni dnevnik kao najrelevantniji i najutjecajniji medijski brendovi s dugogodišnjom tradicijom, također svjesni svoje uloge u društvu, pokrenuli su izbor Gospodarstvenika i Gospodarskog događaja godine. Na ovaj način želimo, umjesto na političare i politička zbivanja, interes javnosti preusmjeriti na gospodarstvo i gospodarstvenike. Gospodarstveni uspjesi poticaj su i za niz malih i srednjih poduzetnika te u konačnici i poruka mladima da ne napuštaju Hrvatsku.

Stučni žiri sastavljen od vodećih hrvatskih novinara i urednika koji prate gospodarstvo, kao i predstavnika stručne i znanstvene javnosti, jamac je izvrsnosti i snage ovog izbora.

Večernji listi i Poslovni dnevnik kroz sve svoje platforme čine ovaj izbor dostupnim najširoj društvenoj zajednici, a samim time postaju i promotor izvrsnosti i uspješnosti.

Pridružite nam se u razbijanju mitova i stvaranju bolje i uspješnije Hrvatske!

GLASANJE JE ZAVRŠENO!

*Tri najbolje argumentirana odabira prema ocjeni stručnog žirija Večernjeg lista osvajaju HP prijenosno računalo.

** Dobitnike ćemo objaviti u periodu 15.11. – 30.11. na www.vecernji.hr/gospodarstvenik-godine

Svečano proglašenje pobjednika će se održati u ponedjeljak 21.11.2016. u hotelu Esplanade, a sve detalje o proglašenju pronađite u Večernjem listu u utorak 22.11.2016.

Foto: PR FOTO

HP 17-x005nm Y0A60EA
Zaslon: 17.3” LED HD+
Procesor: Intel Celeron N3060
Grafička kartica: Intel HD grafika
RAM: 4 GB DDR3L
HDD: 500GB SATA
OS: FreeDOS

*slika proizvoda je simbolična

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije