Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dani otvorenih vrata stambene štedionice u svim poslovnicama RBA

Raiffeisen stambena štedionica
Foto: Raiffeisen stambena štedionica
PR
Autor
PR članak
02.10.2014.
u 08:45

Izbor vrste štednje ovisi o potrebama i preferencijama pojedinca. Rješavanje stambenoga pitanja jedna je od najvažnijih odluka koju donosimo u životu. Kupnja stambenoga prostora složena je odluka, dugoročne prirode, stoga u pravilu zahtijeva dulje promišljanje. Dok razmišljamo i tražimo adekvatan prostor za stanovanje ili razmišljamo o toj odluci koju ne planiramo odmah realizirati, već u budućnosti, stambena je štednja idealan izbor.

Uplate u Raiffeisen stambenu štednju mogu se realizirati u svim RBA poslovnicama, mogu biti na mjesečnoj, tromjesečnoj ili godišnjoj osnovi, a postoji i mogućnost jednokratne uplate za cijelo razdoblje štednje. Uplate se mogu izvršavati putem trajnoga naloga, internetskoga bankarstva ili putem uplatnica. Izbor postoji i u vidu štednje uz zaštitnu klauzulu u eurima ili bez zaštitne klauzule, u kunama. Po završetku razdoblja štednje stječe se pravo na stambeni kredit uz povoljnu fiksnu kamatnu stopu i uvijek jednaki (fiksni) mjesečni anuitet otplate tijekom cijeloga razdoblja kredita. Također, zahvaljujući stambenom kreditu Raiffeisen stambene štedionice za međufinanciranje, isti se može tražiti prije isteka ugovorenog razdoblja štednje.

Prilikom sklapanja ugovora o stambenoj štednji Raiffeisen stambena štedionica nudi izbor tarifa: RELAX ili IMPULS tarifu za štednju u kunama u iznosu od 15.000,00 do 1.500.000,00 kuna te JAZZ ili FUNKY tarifu za štednju u eurima u iznosu od 1.500,00 do 200.000,00 eura.

U svim poslovnicama Raiffeisen banke od 1. do 31. listopada 2014. godine traju Dani otvorenih vrata. U promotivnom razdoblju svi budući štediše u Raiffeisen stambenoj štedionici dobivaju posebnu bonus kamatu od 0,5 posto za prvih 12 mjeseci štednje, a od 13.mjeseca pa do 60. mjeseca štednje bonus kamata će iznositi 0,25%. Dodatno, tijekom promotivnoga razdoblja se ne naplaćuje naknada za ugovaranje štednje. Raiffeisen stambena štedionica svim novim štedišama koji sklope ugovor o stambenoj štednji i uplate 1% ugovornog iznosa daruje i Uniqa policu osiguranja kućanstva.

Advertisement

Želite prijaviti greške?