Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Comping u globalnoj mreži Infosysa Financlea

Infosys
Foto: ABHISHEK CHINNAPPA/REUTERS/PIXSELL
02.07.2017.
u 23:46

Infosys Finacle ima veliko iskustvo u inovacijama i digitalnoj preobrazbi te dokazanu tehnološku izvrsnost

Comping i Infosys Finacle potpisali su ugovor o suradnji. Comping se tako pridružio globalnoj partnerskoj mreži Infosys Finaclea za distribuciju i primjenu Finacleovih softverskih rješenja za banke u Hrvatskoj i Sloveniji.

Infosys Finacle ima veliko iskustvo u inovacijama i digitalnoj preobrazbi te dokazanu tehnološku izvrsnost. Podsjetimo, Infosys je nedavno otvorio svoj prvi ured i razvojni centar u Karlovcu, a najavljuje i daljnje širenje poslovanja i globalnih IT usluga na istočnu Europu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije