Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavili revoluciju

Coca-Cola proizvodi mlijeko: Boljeg je okusa i hranjivije od običnog?

Coca-Cola,mlijeko,Fairlife
Foto: Coca-Cola
26.11.2014.
u 10:07

Prodavat će se pod nazivom Fairlife, a sadržavat će 50% više prirodnih proteina i kalcija te nisku dozu šećera

Nakon što je doživjela debakl na tržištu mineralne vode, jedna od najvećih svjetskih kompanija, Coca-Cola, okrenula se proizvodnji mlijeka. Ali ne bilo kakvog. Umjesto uobičajenog, kompanija će od sljedećeg mjeseca američkim potrošačima servirati mlijeko koje je hranjivije, javlja Independent.

Ono će se prodavati pod nazivom Fairlife, a sadržavat će 50% više prirodnih proteina i kalcija te nisku dozu šećera. Koštat će dvostruko skuplje od uobičajenog mlijeka.

''Mlijeko kakvo nikad nije bilo'' imat će, tvrde iz kompanije, bolji okus te će se proizvoditi na 92 održive mliječne farme i to postupcima koji jamče ''udobnost životinja te najveći standard kvalitete''.

Kompanija koje proizvodi više od 1000 različitih pića diljem svijeta očekuje da će njihovo inovativno mlijeko osvojiti tržište i dugoročno donijeti profit.

>>Coca-Cola osigurala 1,7 milijuna dolara za poplavljena područja

>>Coca-Cola iz nekih pića uklanja kontroverzni sastojak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije