Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
formula za uspjeh

Čačić: Tiskara Vjesnik neće u stečaj

Čačić (1)
Marko Jurinec/Pixsell
01.07.2012.
u 14:41

Izdvojit ćemo djelatnost tiska sa strojevima. Tiskara će za jednu kunu iznajmiti prostor, dok će strojevi i radnici dobiti novog vlasnika - rekao je Čačić

Potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u nedjelju je u Toplicama Sveti Martin najavio da će Tiskara Vjesnik dobiti novog vlasnika te kako je pronađena \"formula\" kako izbjeći stečaj. Otkrio je kako je već razgovarao s jednim uglednim stranim investitorom, ali i s jednom našom grupacijom, zainteresiranima za Tiskaru.

- Izdvojit ćemo djelatnost tiska sa strojevima. Tiskara će za jednu kunu iznajmiti prostor, dok će strojevi i radnici dobiti novog vlasnika - rekao je Čačić. Prema njegovim riječima, bit će raspisan i natječaj kojim će od novog vlasnika tražiti da preuzme sve zaposlene te da iduće tri godine jamči iste kapacitete Tiskari.

Dioki, pak, za razliku od Tiskare, nastavio je, ne može opstati i morat će u stečaj, jer nema zainteresiranog partnera. Iz Diokija će se izdvojiti djelatnost Dine, a odnosi s bankama, kazao je Čačić, regulirat će se kroz imovinu koju imaju na Žitnjaku i LNG-u. Dina će nastaviti proizvodnju, rekao je Čačić, najavivši da radnici Dine dobiti sve plaće, no nije mogao točno reći kada.

Komentara 26

Avatar m_m
m_m
15:21 01.07.2012.

Jel ima ko kunu za posudit. Treba mi za tiskaru. Vračam čim rasprodam sve šta nije zavareno!

Avatar guten_tag
guten_tag
15:26 01.07.2012.

biznis nije ono u što se tzv prvi potpredsjednik vlade razumije . vrijeme je da podnese ostavku i nestane iz javnog života za sva vremena .neka povede sa sobom i stolara koga je imenovao za direktora i ostale partijske diletante uhljebljene na državnu kasu da vuku novac za ništa rada i ništa znanja .

ZZ
Zagreb Zagreb
17:43 01.07.2012.

Ljudi moji, taj covjek nije normalan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije