Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatka proslava

Otvorena preuređena Bonbonnière Kraš u Splitu

Kraš
Foto: Kraš
1/9
13.06.2017.
u 11:04

Splićani koji su se okupili na otvorenju Bonbonnière uživali su u okusima čokolada, a najveću je pozornost plijenila čokoladna Dioklecijanova palača

Na splitskoj Pjaci, u samom srcu grada, otvorena je preuređena Bonbonnière Kraš u kojoj Splićanima i njihovim gostima slatke delicije nudi tradicionalni hrvatski proizvođač punih 49 godina.

– Svi Splićani koji su odrasli ovdje imaju emotivnu povezanost s Bonbonnièrom koja ih je privlačila kao djecu, ispred nje je bilo mjesto sastanaka kada su malo odrasli. Riječ je o kultnoj trgovini i Split zaslužuje našu Bonbonnièru u novom ruhu. Prostor odiše tradicijom i elegancijom, a u njemu nudimo specijalne čokolade, dražeje i praline proizvedene u Krašu samo za ovu trgovinu – rekao je Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraša koji je vrlo ponosan na novu jedinstvenu ponudu ručno rađenih, lomljenih čokolada koje se mogu kupiti isključivo u njihovom novootvorenom dućanu.

Svakog tjedna Splićani mogu uživati u osvježenoj ponudi gdje ih očekuju drugačiji, zamamno slasni okusi ručno rađene čokolade, svježe dopremljeni iz Kraševe majstorske čokoladne radionice. Splićani koji su se okupili na otvorenju Bonbonnière uživali su u okusima čokolada, a najveću je pozornost plijenila čokoladna Dioklecijanova palača, originalni Krašev splitski suvenir.

Uljepšavanje Bonbonnière, stare dame, povjereno je jednom od ponajboljih hrvatskih arhitekata, Anti Vrbanu.

– Postoje neke stvari u životu koje su svakom čovjeku osobito drage jer ga vežu za djetinjstvo pa je raditi za Kraš bilo iznimno zadovoljstvo. Bilo mi je drago i što radim u Splitu gdje se dugo ništa nije preuređivalo. S obzirom na to da sam radio za veliki brend koji će se kopirati u manjim dućanima bilo mi je važno da odiše profinjenošću i elgenacijom, da se ljudi ugodno osjećaju u prostoru koji će spojiti tradiciju i suvremenost, s obzirom na to da je riječ o tradicionalnim proizvodima u novom ruhu – rekao je Ante Vrban.

Na velikoj proslavi povodom obilježavanja 60 godina brenda Domaćica, splitska je Riva u subotu pretvorena u slatki čokoladni svijet zabavne i plesne atmosfere. Bogati rođendanski program razveselio je Splićane svih generacija. Kako i priliči splitskom slavlju, i stari i mladi su uživali uz pjesmu i ples, kao i u proizvodima iz Kraševe slatke radionice.

Rođendanska je proslava bila idealna prilika za podsjećanje na neka stara vremena, točnije 50-e i 60-e godine prošlog stoljeća kada je rođena Domaćica, omiljeni obiteljski keks. Splićanke i Splićani zaigrali su legendarni televizijski kviz Kolo sreće, uživali u taktovima domaćih i stranih hitova u izvedbi Roberta Marekovića te zaplesali uz profesionalne učitelje plesa. Igračko i plesačko umijeće najboljih, nagrađeno je Kraševim slatkim poklon paketima.

Domaćica je povodom svog rođendana, tijekom cijelog dana poklanjala Splićanima 25% popusta na sve Kraševe brendove, u novo preuređenom dućanu Kraš Bonbonnière na Pjaci.

Komentara 2

PR
prarvat
15:21 13.06.2017.

kraš je kriv što je hajduk loš

KR
kruti175
11:14 13.06.2017.

čudo da se i orjunaška torcida nije pojavila sve srušit jer su vjerojatno i ovi iz kraša povezani s hns-om i mamićem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije