Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremili smo

Besplatan vodič ˝50 pitanja i odgovora o porezima u EU˝

vodič kroz poreze u EU
Poslovni Dnevnik
19.07.2013.
u 14:05

Vodič donosi 50 pitanja i odgovora na najčešće postavljana pitanja vezano za porezni tretman u Europskoj Uniji

Na portalu Poslovni.hr besplatno preuzmite vodič ˝50 pitanja i odgovora o porezima u EU˝.
Koje su stope PDV-a nakon ulaska u EU? Što se prema novom zakonu o PDV-u smatra novim, a što rabljenim automobilom? Želim kupiti novi automobil u Njemačkoj, gdje plaćam porez?

Kako ostvariti povrat PDV-a? Kakav je postupak pri nestanku struje ili prilikom kvara fiskalnog uređaja? Kako je riješen problem prijevoza robe do Dubrovnika preko Neuma? Mogu li kao građanin još uvijek kupovati u Sloveniji bez poreza? Hoće li se plaćati porez po odbitku na dividende? Tko je obvezan podnositi poreznu prijavu, a tko nije? Samo su to neka od pitanja koja su između ostalih postavljali i čitatelji Poslovnog dnevnika.

E-priručnik "50 pitanja i odgovora o porezima u EU" sveobuhvatno sadržava odgovore na pitanja oko promjena u sustavu PDV-a , sustavu oporezivanja dohotka i dobiti, te novosti iz trošarinskog sustava. Priručnik sadržava obradu najnovijih zakona i pravilnika koji su na snazi od 1. srpnja 2013. te obradu onih koji će tek stupiti na snagu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije