Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zagrebu

Besplatan seminar u sklopu projekta Smepass2

Green Gold
Slavko Midžor/PIXSELL
09.05.2014.
u 15:20

EU Projekt Smepass II, pod nazivom "Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu, faza II." počeo je 1. srpnja 2013. godine, kada je Hrvatska stupila u punopravno članstvo Europske unije.

U Kongresnom centru Forum u Green Goldu u zagrebačkoj Radničkoj ulici u četvrtak, 15. svibnja, održat će se besplatni seminar u okviru programa Smepass II.

EU Projekt Smepass II, pod nazivom "Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu, faza II." počeo je 1. srpnja 2013. godine, kada je Hrvatska stupila u punopravno članstvo Europske unije. Projekt provodi Ministarstvo poduzetništva i obrta u suradnji s HGK, HUP-om i HAMAG Investom.

Organizatori navode da je cilj projekta očuvanje postojećih tržišta i osvajanje novih kroz pružanje besplatnih savjetodavnih usluga mikro, malim i srednjim poduzetnicima u području marketinga, razvoja proizvoda i upravljanju kvalitetom.

Na seminaru u Zagrebu Smepass II. Projekt će predstaviti Stephem O'Mullane, voditelj projektnog tima Smepass2. Tijekom seminara stručnjaci iz Smepass2 govorit će o tome što je potrebno za uspješan ulazak na tržište EU i kako zaštititi položaj na hrvatskom tržištu i drugim temama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije