Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve izvjesniji stečaj?

Bankari odbili sastanak s Pevecom 
i Baotićem

pevec
Damir Špehar
23.10.2009.
u 18:04

Iako nismo dobili službenu potvrdu banaka, Hypo i RBA su se, tvrdi naš izvor, ipak odlučile za prisilnu naplatu potraživanja od Pevec Grupe.

Banke vjerovnici odbile su sastanak sa Zdravkom Pevecom i njegovim novim predsjednikom uprave Josipom Baotićem, što su u Pevecu objasnili njihovim kasnim pozivom bankarima. Iako nismo dobili službenu potvrdu banaka, Hypo i RBA su se, tvrdi naš izvor, ipak odlučile za prisilnu naplatu potraživanja od Pevec Grupe kojoj su, podsjetimo, na račun već sjeli i Ministarstvo financija i nekoliko dobavljača.

Komentara 5

Avatar Golum
Golum
17:29 25.10.2009.

Mislim da će Zdravko i Višnja opet u garažu

DA
daviddunja
12:41 27.10.2009.

radim u pevecu i drago mi je da propada ,samo ne propada on .pevci su sebi sve ove godine našparali.nikada njima nije bilo stalo do tvrtke jer se nebi sigurno ponašali prema svojima radnicima tako.dobivaju se platne liste ,obustave se uredno uzmu na njima a bankama se ne plate po desetak dana ,još jedna kamata,pevci nisu zaslužili ništa drugo osim PROPASTI,NADAM SE DA ĆE DOĆI BOLJI GAZDA ,a da danas je 27.10.2009.ugovorom je trebala biti plaća 15.10.2009. NEMA JE ,ali to se valjda tkz.moćnicima može tolerirati,malom ne treba puno SAMO NAM DAJ NAŠU PLAĆU LOPOVE JEDAN

GV
goran vrtaric
10:19 24.10.2009.

Hypo i RBA su Austrijske banke, i ja vjerujem da je nekom u cilju da Peveca unisti, da bi ga neko za male novce mogao kupiti. U ovoj ekonomskoj krizi, te iste banke su na uput vlade pomagale neke firme u Austriji jer je i budali jasno da je najvaznije sacuvati radna mjesta, bez obzira volio neko Peveca ili ne. Treba misliti o zaposlenicima, jer iako zaradjuju malo, ipak zaradjuju, a sto se tice drzave, ona treba garantirati za novcana sredstva, i pomoci da se firma Pevec odrzi, i to samo i jedino zbog zaposlenika, a sa gospodinom Pevecom treba to rijesiti ili sudskim putem ili nekako drugacije, jer ako nije u stanju voditi firmu, treba naci nekoga tko je, i uz kontrolne organe omoguciti da firma i dalje postoji i posluje. I na kraju kako je moguce da u Hrvatskoj nema ni jedne Banke u Hrvatskom vlasnistvu, sa Hrvatskim novcem, nego sve ide preko nekih stranih banaka. Cijela Hrvatska privreda je postala talac stranog kapitala, i oni rade sto hoce, mogu unistavati firme kako privredi njihovih drzava odgovara. Bitno je da gospodja Vlaisavljevic i njen tim sa vjecitim osmjehom na licu ismijavaju narod, a narod ce opet ko ovce da ih bira, i nakon izbora da ih psuje. Tipicno Hrvatski nacin zivota. Vrijeme je da se konacno spasi bar nesto od Hrvatske privrede, mislim na ono sto nisu jos rasprodali, a to su brodogradilista i da ne nabrajam. Dajte sposobne na vlast,a ove nesposebne pred sud, jer ako svako odgovara za svoja djela moraju to i oni koji se bave politikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije