Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ULAGAČ

Avenue ulaganja postala Kupari Luxury Hotels

KUPARI 3LHD radi na dovršetku idejnog projekta
Grgo Jelavic/PIXSELL
07.09.2021.
u 19:51

Rezultat je to snažnog strateškog povezivanja s grupacijom Hotel Properties Limited

Avenue ulaganja, investitor u projekt hotelskog resorta Kupari u Župi Dubrovačkoj, od danas posluje pod nazivom Kupari Luxury Hotels. Rezultat je to snažnog strateškog povezivanja s grupacijom Hotel Properties Limited (HPL) iz Singapura koji u vlasničku strukturu ulazi s 50% kapitala radi realizacije projekta Kupari.

Alina Yuvakaeva, članica uprave Kupari Luxury Hotels, kazala je kako se u ovom trenutku intenzivno radi na pripremi projektne dokumentacije i dovršetka idejnog projekta, koji je dodijeljen hrvatskom arhitektonskom studiju 3LHD-u.

HPL grupacija u portfelju ima interese u 36 hotela pod prestižnim ugostiteljskim markama kao što su Four Seasons, Hilton International, Como Hotels, InterContinental Hotels Group, Six Senses Hotels i Marriott International. Upravlja i vlastitim hotelima poput Hard Rock Hotels i Concorde Hotels&Resorts te posjeduje hotele, odmarališta i galerije za kupovinu u 15 zemalja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije