Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cestovne usluge

AMC Asistencija postaje prva prava konkurencija HAK-u

HAK
HAK
16.06.2010.
u 18:00

Iako su još daleko od 170.000 članova HAK-a, pogodnostima i uslugama korisnicima nude izbor u odabiru.

Prije malo više od mjesec dana Auto Zubak lansirao je na tržište AMC Asistenciju kojoj je cilj pružiti kompletnu podršku s jednog mjesta svim vozačima, ali i ostalim sudionicima u prometu pružajući pomoć na cesti uz dodatne usluge kao što su izvješćivanje o stanju u prometu, organizacija alternativnog prijevoza, organizacija smještaja, organizacija prijevoza ozlijeđenih osoba i savjetovanje.

– Na naš besplatni telefon u danu stižu stotine pozive od potencijalnih članova koji se informiraju o pogodnostima što ih članstvo nudi, a u mjesec dana od izlaska na tržište imamo više od 2500 članova – rekla nam je Žaklina Zubak, potpredsjednica uprave.

Iako su još daleko od 170.000 članova HAK-a, pogodnostima i uslugama korisnicima nude izbor u odabiru. Važno je i da korisnici nisu više osuđeni samo na jednog pružatelja.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
Silvio12
13:46 08.09.2010.

Imamo mi i puno više tih asistencija .Ja na primjer imam EMMA assistance i jako sam zadovoljan. Nadam se da će doći još neka asistencija i da će biti povoljnije za sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije