Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pliva, P&G...

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

posao
Thinkstock
29.05.2018.
u 14:51

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Aquapark Istralandia d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za suradnika u marketingu (m/ž) za rad u Poreču. Na ovom poslu vas očekuje organiziranje i koordiniranje izrade svih promotivnih materijala (kataloga, brošura, letaka, cjenika...), sudjelovanje u izradi poslovnih planova, marketinških planova te izrađivanje raznih analiza, projekata, prezentacija, nagradnih natječaja i obrada podataka. Provjerite ostale detalje ovdje i prijavite se na vrijeme.

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na poziciji: Viši specijalist za IT podršku poslovnom sustavu u Odjelu za odnose sa sudionicima i operativnu podršku, Nacionalni Klirinški sustav, Sektor usluga za financijsku industriju (m/ž). Ukoliko imate diplomu s ekonomskog fakulteta, 5 godina radnog iskustva (1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima – prednost), pasivno znate engleski jezik, a poznajete rad na računalu (Word, Excel, Power Point, baze podataka, osnove komunikacija i interneta - napredno), prijavite se putem brze prijave.

Pliva zapošljava stručnjaka za regulatorne poslove (m/ž). Na ovom poslu bit ćete odgovorni za koordinaciju i pripremu dokumentacije potrebne za registraciju. Potrebna vam je VSS iz područja farmacije, kemije, kemijske tehnologije, biotehnologije, veterine, medicine. Poželjno je radno iskustvo na poslovima registracije lijekova ili iskustvo u farmaceutskoj industriji. Prijavite se ovdje.

Horus Business Consulting, jedan od lidera na tržištu za savjetodavne usluge tvrtkama koje imaju ambiciju širenja i razvoja svojih poslovnih aktivnosti kroz povlačenje bespovratnih sredstava EU fondova, zapošljava voditelja projekta za EU fondove (m/ž). Očekuje vas savjetovanje klijenata u procedurama provođenja projekata, izrada poslovnih planova i investicijskih studija, praćenje aktualnosti vezanih uz izvore financiranja i brojni drugi poslovni zadaci. Prijavite se putem brze prijave. Sretno!

Medtronic ima otvorene 2 radne pozicije. Traži se djelatnik za radnu poziciju: Office Coordinator and Country Manager Assistant (m/ž) te Human Resources Information Specialist (m/ž). Medtronic je vodeća svjetska kompanija za proizvodnju medicinske tehnologije. Svake godine svojim proizvodima pomaže šest milijuna ljudi diljem svijeta u liječenju šećerne bolesti te srčanih, neuroloških i krvožilnih oboljenja i na taj način produžuje i poboljšava kvalitetu života. Želite li postati dio ovog tima, provjerite oba natječaja i prijavite se.

P&G, zapošljava na radnoj pozciji: Finance Intern (m/ž) u Zagrebu. Procter & Gamble ili skraćeno P&G, tvrtka je osnovana 1837. godine, počela je kao mala, obiteljska proizvodnja sapuna i svijeća u Cincinnatiju, Ohio, SAD. Danas tvrtka P&G proizvodi više od 250 robnih marki, za više od pet milijarda potrošača u 180 država svijeta. Ukoliko ste student ili ste tek završili ekonomski fakultet, super se služite engleskim jezikom i spremni ste preuzeti inicijativu, prijavite se!

METRO Cash & Carry Hrvatska zapošljava prodajnog predstavnika za dostavu (m/ž) u Splitu. Za ovaj posao potrebno vam je minimalno SSS, poželjno je da imate 2 godine odgovarajućeg radnog iskustva (po mogućnosti u veleprodaji) te osnovno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Provjerite koje su vam ostale kvalifikacije potrebne za ovo radno mjesto i ne oklijevajte s prijavama.

IBF - Istria Business Forum d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika za telekomunikacijske usluge i proizvode (m/ž) Hrvatskog Telekoma, privatnim i poslovnim korisnicima na prodajnom mjestu u Rijeci. Očekuje vas prezentacija usluga i proizvoda te odgovaranje na upite korisnika i postizanje zadanih prodajnih ciljeva. Posebne pogodnosti koje možete očekivati na ovom radnom mjestu uključuju i motivirajući varijabilni dio plaće, sukladno ostvarenom rezultatu, te mentorstvo, edukaciju i razvoj prodajnih vještina od strane Hrvatskog Telekoma u stimulativnom i dinamičnom okruženju. Prijavite se!

Sequentia d.o.o. ima otvorenu poziciju za referenta u odjelu kompenzacija (m/ž). Posao uključuje kontaktiranje postojećih i novih klijenata telefonskim putem, sposobnost izrade kompenzacijskih relacija, vjerovnika i dužnika u kompenzacijskim krugovima te izradu ugovorne dokumentacije. Trebate jednogodišnje iskustvo rada u call centru, komunikativnost te dobro poznavanje engleskog jezika. Prijavite se!

Infoart Grupa d.o.o. iz Zagreba, zapošljava na 2 pozicije! Traži se: Java senior programer (m/ž) i Java junior programer (m/ž). Riječ je o poslodavcu koji je vodeći ponuđač IT rješenja za mobilno plaćanje iz područja javnih usluga: parkinga, e-punionica, prijevoza i ticketinga. Primjenom pouzdanih razvojnih platformi i najnovijih tehnologija vodećih svjetskih proizvođača osigurava se visoka raspoloživost, dugotrajnost i fleksibilnost rješenja u primjeni kod domaćih i stranih klijenata. Postanite dio ovog tima putem brze prijave. Sretno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije