Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
digitalna strategija

Agencija uzvraća udarac! - predavanje koje na Weekend Media Festival donosi Piero Poli iz Havasa

Piero Poli
Foto: PR FOTO
16.07.2015.
u 14:39

U Rovinj ove godine dolazi Piero Poli, generalni direktor Havas Worldwide UAE koji pliva digitalnim i komunikacijskim vodama već 13 godina.

Osmo izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacija, održat će od 24. do 27. rujna u već svima dobro poznatom prostoru stare tvornice duhana u Rovinju, pod pokroviteljstvom Adris grupe.

U Rovinj ove godine dolazi Piero Poli, generalni direktor Havas Worldwide UAE koji pliva digitalnim i komunikacijskim vodama već 13 godina. Poli je rukovao timovima koji se bave digitalnom strategijom i uspješno je vodio brojne kreativne timove u tvrtkama iz raznih industrija (automobilska, zabavna industrija, zdravstvo, roba široke potrošnje, potrošačka elektronika, avio-industrija, maloprodaja i financijame) u Australiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Švicarskoj, Španjolskoj i Bliskom istoku.

Kako izgleda novi model agencije?

Kako se trebamo razvijati kao marketinški i komunikacijski profesionalci da bi se prilagodili sve kompleksnijem tržištu klijenata i kupaca? Kako možemo povećati vrijednost i dostaviti kampanje na način da postanemo pouzdan savjetnik našim klijentima? To su samo neka od pitanja na koja će nam Piero Poli dati odgovore na Weekend Media Festivalu. 

„Bliski istok je digitalno tržište koje se jako brzo razvija i za klijente, potrošače, ali i brendove. Prenijet ću vam svoja iskustva iz Dubaija – najbrže rastućeg tržišta na svijet. Havas je krenuo sa 6, a sada ima 50 zaposlenika u manje od tri godine, a iz financijske perspektive došli smo od dvanaeste do četvrte digitalne agencije po veličini u regiji. To nam je uspjelo s minimalnom izmjenom zaposlenika, a tijekom tog putovanja uspjeli smo osvojiti 20 internacionalnih i lokalnih nagrada i to sve u procesu izgradnje tima te zabavne i kolegijalne kompanijske kulture. Ta vrijedna bogata iskustva podijelit ću s vama u Rovinju“ istaknuo je Piero Poli, generalni direktor Havas Worldwide UAE.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije