Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD HOKEJAŠ DIVLJA

Bivši dečko Elishe Cuthbert neće igrati zbog nje

07.12.2008.
u 14:14

Zbog mlade glumice Elishe Cuthbert (Kim Bauer u seriji "24"), njezin bivši dečko dobio je kaznu od šest utakmica neigranja. Naime, hokejaš Dallas Starsa Sean Avery, bivši Elishin dečko, u televizijskom intervjuu prije utakmice narugao se njezinom sadašnjem dečku Dionu Phaneufu iz Calgary Flamesa, govoreći o mladoj ljepotici kao o "spirinama", a o konkurentskom igraču kao nekom tko je spao na njegove ostatke.


Elisha Cuthbert

Vođstvo NHL-a je promptno reagiralo na takvo ponašanje lijevog krila Dallasa, i komesar lige Gary Bettman rekao je da je Avery već "opetovano upozoravan zbog svojeg ponašanja i komentara", i – premda se Avery naknadno ispričao – odrezao mu kaznu od šest utakmica. "Igranje u National Hockey League je privilegija, koja zahtjeva visoke standarde osobnog ponašanja.

Tu privilegiju g. Avery neće imati šest sljedećih utakmica," izjavio je Bettman. "G. Avery izrazio je žaljenej zbog svojih endavnih komentara i zatražio profesionalnu pomoć za kontrolu ispada bijesa. Zahtijevat ću da on taj proces prođe u potpunosti prije nego što se vrati na led, i da se ponaša u skladu sa svakom preporukom."

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?