Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA ZA STARTUPE

Započele prijave za program Techstars METRO Accelerator

Techstars METRO Accelerator
Foto: Techstars METRO Accelerator
1/2
29.04.2015.
u 12:12

Program je namijenjen svim startupovima koji razvijaju tehnološke aplikacije za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja

Započele su prijave za program Techstars METRO Accelerator, namijenjen svim startupovima koji razvijaju tehnološke aplikacije za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja.

Prijave traju do 3. kolovoza, a deset odabranih startupova dobit će priliku za unapređivanje svojih znanja i poslovanja te razvoj inovativnih ideja pod vodstvom iskusnih mentora u Berlinu, u sjedištu Techstars METRO Acceleratora. Tijekom tromjesečnog programa primat će financijsku podršku te imati pristup resursima i znanjima organizatora programa, a u siječnju 2016. predstavit će svoje tvrtke međunarodnim investitorima te predstavnicima industrije i javnosti.

Kako kažu organizatori, u program se mogu prijaviti startupovi u svim fazama razvoja koji razvijaju inovativne tehnološke aplikacije, a čija rješenja nude dodanu vrijednost u područjima poslovanja restorana, hotela i ugostitelja, poput dostave hrane, poticanja vjernosti kupaca ili potpuno novih digitalnih proizvoda i usluga. Cjelokupan proces prijave odvija se na engleskom jeziku putem web stranice www.techstarsmetro.com.

>> Hrvatski startup među tri najbolja 
na “Startup sauni”

>> Hrvatski startup Vebbu niže međunarodne uspjehe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije