Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što smo klikali

Whitney Houston i Gangnam Style najtraženiji na internetu u 2012.

whitney houston
Baxter/Press Association/PIXSELL
12.12.2012.
u 13:33

Na trećem je mjestu uragan Sandy, iPad 3 je četvrti, a ovogodišnje Olimpijske igre tek su sedme

Googleove korisnike najviše zanimaju glazbenici, može se zaključiti iz Googleova popisa najtraženijih pojmova ove godine na toj tražilici. Naime, na prvom mjestu nalazi se Whitney Houston, čija je smrt ove godine rastužila brojne obožavatelje, dok je na drugom mjestu Gangnam Style, pjesma južnokorejskog glazbenika Psyja. Na trećem je mjestu uragan Sandy, iPad 3 je četvrti, a ovogodišnje Olimpijske igre tek su sedme.

Glazbenici apsolutno dominiraju kada je o fotografijama riječ. Na prvom mjestu najtraženijih slika nalazi se boy-band One Direction, čiji je član Harry Styles i na sedmom mjestu, a druga je Selena Gomez. Ne petom i šestom mjestu nalaze se Rihanna i Justin Bieber, a na devetom i desetom Nicki Minaj, odnosno Katy Perry. Od neglazbenih fotografija najtraženije su one iPhonea 5 – našle su se na trećem mjestu.

Popis najtraženijih sportaša predvodi košarkaš Jeremy Lin, a među filmovima su najpopularnije Igre gladi. Na popisu elektroničkih uređaja čije su nazive ljudi najčešće guglali nalaze se iPad 3, Samsung Galaxy S3 te iPad Mini.

Čitave popise najtraženijih pojmova i fotografija možete vidjeti ovdje.

>> Hrvatska 7. na Yahooovu popisu najtraženijih odredišta u 2012.

Komentara 3

K1
k1milica
13:42 12.12.2012.

inteligencija je precijenjena...osobno trosim vise na gluposti nego na inteligentne stvari.......ali sam barem svjestan toga CVD a(consumption vanity disorder)

IM
Immanuell
07:06 13.12.2012.

Ne klikam ničije slike.... To je za vrlo mlade, oni traže idole, no svi smo bili mladi.... Ali da volim sjesti i otvoriti You Tube, volim. Poslušati dobru glazbu, prisjetiti se 70 - tih i 80 - tih, pa i nedavnih 90 - tih, vidjeti što se danas sluša, što mladi slušaju, što je aktualno i izabrati si nešto za svoju dušu. Tako se opuštam i uspijevam se odmaknuti od surove svakodnevice taj u prosjeku sat vremena. Tko tvrdi da danas nema dobre glazbe, u krivu je. Ima krasnih brojeva, novih izvođača, karijerno starih 2, 3 ili 5, 6 godina, izuzetno kvalitetnih, izvedbi prilagođenih vremenu današnjice. Meni je to dobar način opuštanja, ako netko voli glazbu neka proba malo ići po tražilici.

RT
Rollo Tomasi
08:33 13.12.2012.

Pregledao popis. I iz njega mogu samo zaključiti da Ameri stvarno ne znaju kaj bi sa sobom. Većina pregledavanih stvari su usko vezane za SAD.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije