Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod novog ažuriranja

WhatsApp uskoro uvodi novu dugoočekivanu značajku: Korisnici će biti još sigurniji

WhatsApp
Pixabay
16.10.2023.
u 09:51

Nedavno je WhatsApp najavio novo ažuriranje koje bi sigurnosnu razinu razgovora na toj aplikaciji trebalo podići na još veći nivo.

Ažuriranje za Android koje bi svim korisnicima trebalo donijeti značajne promjene trebalo bi biti dostupno u novoj verziji aplikacije 2.23.21.9. Na njoj će se, kako su najavili pojaviti dugoočekivana značajka, a to je mogućnost stvaranja tajnih kodova za zaključane razgovore. Tajni kod korisnicima bi trebao omogućiti da odaberu prilagođene lozinke za njihov zaključani razgovor. To bi značajno trebalo utjecati na pristup povjerljivim razgovorima i sigurnost koju bi korisnici trebali imati na ovoj aplikaciji, javlja Business Today.

Osim toga stiže još jedno poboljšanje, a to je da će korisnici imati mogućnost lako pronaći blokirane razgovore pomoću trake za pretraživanje aplikacije. To će olakšati  upravljanje blokiranim razgovorima i osigurati da su lako dostupni. Tajni kodovi trebali bi raditi i na svim povezanim uređajima. Znači ako koristite WhatsApp na više uređaja, zaključani razgovori ostat će posvuda zaštićeni i sigurni. 

VEZANI ČLANAK 

Dugoočekivani tajni kod i dalje je u razvoju i bit će dostupan na budućem ažuriranju WhatsAppa za Android. 

VIDEO Pele uči djecu da je sasvim normalno biti drukčiji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije