Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično za grupe

WhatsApp olakšava razgovore: Uvodi se nova značajka koju su korisnici 'dugo iščekivali'

Pisanje SMS poruka
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
14.12.2023.
u 11:45

WhatsApp, jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju, nedavno je predstavila novu značajku koja bi mogla značajno promijeniti način na koji korisnici upravljaju svojim razgovorima i čuvaju važne informacije.

Popularna aplikacija za razmjenu poruka WhatsApp predstavila je novi update koji korisnicima omogućava da prikvače važne poruke na vrh razgovora. Ova funkcija posebno je korisna u grupnim i privatnim chatovima, gdje korisnici često moraju pretraživati stare poruke kako bi pronašli bitne informacije, poput adresa prijatelja ili rođendana kolega, piše Daily Mail.

Zahvaljujući ovoj značajci, korisnici više neće morati neprestano listati kroz svoje poruke. Da bi prikvačili poruku, korisnici jednostavno trebaju otvoriti WhatsApp, odabrati željeni razgovor i dugo pritisnuti na poruku koju žele prikvačiti. Pojavit će se izbornik s novom opcijom za prikvačenje poruke.

Korisnici imaju mogućnost odabira trajanja prikvačene poruke. Standardno trajanje je sedam dana, ali postoji opcija i za 24 sata ili 30 dana. U grupnim chatovima, administratori grupe odlučuju tko može prikvačiti poruke.

Kao i sve ostale vrste poruka na WhatsAppu, i prikvačene poruke su zaštićene "end-to-end" enkripcijom. WhatsApp je o novoj značajki obavijestio putem X-a (nekadašnjeg Twittera), gdje su korisnici izrazili zadovoljstvo. Neki korisnici su istaknuli kako su dugo čekali na ovu značajku, dok su drugi istaknuli njezinu praktičnost.

Jedan korisnik je šaljivo primijetio: "Napokon, moje važne poruke mogu imati rezervirano mjesto u prvom redu kazališta chata".

VIDEO Jedini u Hrvatskoj: Srednjovjekovni božićni sajam u Koprivnici pravi je hit među gostima

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
12:52 14.12.2023.

Kako u Whatsapp-u napisati jednokratnu poruku i istovremeno je poslati na više ljudi bez formiranja grupe za kojom nema potrebe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije