Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kill 'em all

VIDEO Hakeri upali u World of Warcraft i pobili sve igrače!

wow
Screenshot
09.10.2012.
u 10:41

U ovoj online-igri sudjeluje oko 10 milijuna igrača, a iz tvrtke Blizzard koja je autor igre poručili su da je napad shvaćen vrlo ozbiljno

Jednu od najpopularnijih kompjutorskih igara World of Warcraft ovih su dana napali nepoznati hakeri koji su kreirali lik koji može uništiti ostale igrače uključujući i one likove koje kontrolira računalo, piše Forbes.

U ovoj online-igri sudjeluje oko 10 milijuna igrača, a iz tvrtke Blizzard koja je autor igre poručili su da je napad shvaćen vrlo ozbiljno te kako se ne bi trebao ponoviti jer su poduzete sve potrebne mjere zaštite.

Još uvijek nije poznato odakle je napad izveden, no igrači opisuju da je u virtualnim gradovima došlo do pravog "masakra" jer su svi likovi u jednom trenutku jednostavno popadali mrtvi.

Ovo nije prvi napad hakera na Blizzard jer su iz kompanije i prije dva mjeseca poručili da su otkrili uljeze na serverima kojima se koriste.

Komentara 17

Avatar mate112
mate112
11:17 09.10.2012.

to su pravi stručnjaci i geniji.

Avatar oracle5
oracle5
11:20 09.10.2012.

Može li samo pojašnjenje nekoga tko je upoznat sa ovim događajem? Dali to znači da svi likovi moraju krenuti ispočetka ili im ovi iz Blizzarda mogu vratiti ono što su imali prije ovog pokolja koji me nasmija do suza

Avatar mlohavi
mlohavi
20:53 09.10.2012.

opet mi komentar obrisan... bravo admine izgleda da je ovaj exploit pogodio najviše azijske servere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije