Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SALON INOVA

U Karlovcu izloženo 500 inovacija iz 15 zemalja svijeta

inova
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/6
06.11.2015.
u 11:32

Zainteresirani do subote mogu pogledati i izloške na 11. izložbi 'Budi uzor'

Karlovačka osnovna škola Braća Seljan ugostila je ovogodišnji 40. hrvatski salon inovacija INOVA 2015. na kojem je predstavljeno čak 500 inovacija iz 15 zemalja svijeta, od čega je stotinu izuma hrvatskih autora. Zainteresirani do subote mogu pogledati i izloške na 11. izložbi inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova pod nazivom 'Budi uzor'.

- Prilika je to da i Karlovčani vide protok inovacija u svijetu jer će moći vidjeti inovacije s dalekog istoka, od Malezije, Tajvana, Katara iz Saudijske Arabije,  zatim iz Rumunjske, Poljske, Velike Britanije - kazala je predsjednica Saveza inovatora Karlovačke županije Alma Dubravčić. Prikazana su razna područja inovatorstva, od poljoprivrede, ekologije, tehnike, turizmu, do ideja mladih inovatora.

>> Hrvatskim inovatorima na međunarodnom sajmu 15 medalja

>> Inovacija je krvotok društva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije