Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrde anonimni izvori

Twitter uvodi drastičnu promjenu

Twitter
Foto: Reuters/PIXSELL
05.01.2016.
u 23:18

Taj alat mogao bi se početi primjenjivati potkraj prvog tromjesečja 2016.

Društvena mreža Twitter radi na funkciji koja će omogućiti da se ukine ograničenje poruka (tweetova) na 140 znakova, piše  specijalizirana stranica Re/Code. Grupacija Jack Dorsey upravo ispituje taj proizvod pod nazivom "Više od 140" znakova (Beyond 140) kojim treba povećati broj korisnika, napose na području komuniciranja između tvrtka.

Konkretno, "tweet" će se i dalje pojavljivati sa 140 znakova, ali kada korisnik klikne na poruku moći će vidjeti čitav tekst koji će moći sadržavati do 10.000 znakova, ističe Re/Code, pozivajući se na anonimne izvore.

Taj alat za objavljivanje dužih tekstova mogao bi se početi primjenjivati potkraj prvog tromjesečja 2016. Američka tvrtka zasad ne odgovara na upite AFP-a. Pravilo o 140 znakova doneseno je 2006. kada je osnovan Twitter koji je u početku bio usluga putem sms poruka. Ljetos je Twitter ukinuo ograničenje od 140 znakova za privatne poruke.

>>Twitter otpustio 336 radnika, pogledajte kako su neki doznali za otkaz

>>Twitter se riješio zvjezdice – nova ikona srca podijelila mišljenja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije