Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deloitteov popis Technology Fast 500

Tri hrvatske tvrtke na popisu 500 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom

Kompjuter, računalo
Arhiva VL
03.12.2009.
u 13:29

Hrvatske tehnološke tvrtke Croz, Tau on-line i Klising uvrštene su na Deloitteov popis Technology Fast 500, natječaj kojim se utvrđuje 500 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u regiji EMEA.

Hrvatske tehnološke tvrtke Croz, Tau on-line i Klising plasirale su se na Deloitteov popis  Technology Fast 500, natječaj kojim se utvrđuje 500 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom tijekom posljednjih pet godina u regiji EMEA (Europa, Bliski Istok, Afrika). Na popisu su zastupljene tvrtke iz 26 zemalja ove regije, a prevladavaju tvrtke iz Velike Britanije i Francuske.

Među našim predstavnicima na natječaju najbolji je plasman na rang-ljestvici ostvarila tvrtka Croz (245. mjesto), s petogodišnjim rastom od 691 posto. Slijedi Tau on-line (276. mjesto) s rastom od 622 posto te Klising (488. mjesto) s rastom od 370 posto.

Vodeća na listi je Biotekno, softverska kompanija iz Turske, koja je tijekom proteklih pet godina ostvarila impresivan rast od 42.417 posto. Rang-ljestvicom dominiraju softverske tvrtke, kojih je na ovogodišnjoj listi čak 175, a slijede tvrtke čija je djelatnost vezana uz internet, sa 92 predstavnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije