Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vas smo izabrali uređaje koje ćete najradije kupovati ove godine

Top gadgeti: Elektronika koju volimo

Gužva govori sve – na nedavno završenom CES-u predstavljeno je čak 30.000 novih uređaja
import
17.01.2008.
u 18:31

CES je sajam na kojem sudjeluju svi iole značajni proizvođači zabavne elektronike i srodnih djelatnosti - i to ne samo da sudjeluju, već i predstavljaju svoje udarne proizvode za godinu koja slijedi.

O kojoj je količini noviteta riječ, govori podatak da je na ovogodišnjem CES-u, od 7. do 10. siječnja, predstavljeno više od dvadeset tisuća novih proizvoda. Taj je sajam najbolje - ako ne i jedino - mjesto na kojem možete vidjeti sve sjajne spravice koje će nas zabavljati kroz godinu, ali i mjesto na kojem možete osjetiti kako cijela ta industrija "diše", u kojem smjeru će ići u budućnosti i kakve ćemo televizore, telefone i računala koristiti kroz nekoliko godina.

Stoga se i izvjestitelj Večernjeg lista zaputio u daleki Las Vegas, kako bi na licu mjesta vidio, opipao i isprobao najnovija čuda tehnike.  CES je tipično američki predimenzioniran sajam na kojem je sve ogromno, blještavo i spektakularno: najveći izlagači, kao što su Sony, Panasonic ili Samsung imaju štandove koji su veći od nogometnog igrališta, i treba vam doslovce nekoliko sati da proučite sve njihove novosti.

Pritom će vas netko vjerojatno zaustaviti i ponuditi vam sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada iPhone - zauzvrat morate samo dati na skeniranje čip-karticu koja služi kao ulaznica, a istodobno i elektronička posjetnica na kojoj su vaši podaci.

Dakako, kao i u kockarnicama Las Vegasa, šanse za dobitak su minimalne - no zabavno je sudjelovati.  Između tisuća novih uređaja predstavljenih na CES-u odabrali smo deset najatraktivnijih. Njih nećete vidjeti u našim trgovinama tako skoro - do tada će proteći barem nekoliko mjeseci - no jedno je sigurno: kada se pojave, poželjet ćete ih.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije