Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redizajn@vecernji.hr

Koliko vam se sviđa novi Vecernji.hr? Javite nam se!

'30.10.2013., Zagreb - U galeriji Lauba odrzana je promocija novog portala vecernji.hr.  Photo: Borna Filic/PIXSELL'
04.11.2013.
u 12:41

Portal Večernjeg lista doživio je velike promjene. Javite nam svoje dojmove na e-mail redizajn@vecernji.hr!

Pred vama je redizajnirani portal Večernjeg lista. Novi Vecernji.hr donosi i novitete u sadržaju kao što su biografije najpoznatijih hrvatskih ličnosti, ali i tehnološke promjene. Posebno smo vodili brigu o čim boljoj prezentaciji na svim platformama pa je Vecernji.hr prvi veliki site u Hrvatskoj potpuno prilagođen svim uređajima na kojima nas možete čitati i pratiti.

Što sve donosi novi portal Večernjeg lista možete pogledati OVDJE.

I dok još popravljamo poneke bugove, želimo čuti i vas, dragi čitatelji. Koliko vam se sviđa novi portal i koje sve dojmove imate? Koje su vam se promjene svidjele, a koje ne? Što biste promijenili, dodali ili izbacili? 

Javite nam svoje dojmove na e-mail redizajn@vecernji.hr!

Ključne riječi

Komentara 74

DU
Deleted user
13:46 04.11.2013.

Nepregledno, razbacano! Postaviti kao prioritet tzv. pametne telefone se razbilo o glavu i Microsoft-u na slučaju W 8 i nije mi uopće jasno što se namjeravalo postići!? Tinejdžersko izdanje VL!? Osim što je novi dizajn korak unatrag - popraćen je i daljnjom trivijalizacijom sadržaja... Ukratko, djeluje odbojno i što se tiče nove formi i što se tiče novih sadržaja koji su osvanuli na nekoć ozbiljnom portalu vodećih dnevnih novina u Hrvatskoj.

ME
meduza191
13:50 04.11.2013.

Nimalo mi se ne sviđa, sve je nekako nezgrapno...ma, grozota. Ako niste u stanju napraviti nešto bolje, onda ne dirajte staro rješenje!

PR
pravakuna
13:48 04.11.2013.

Natrpali ste previše "grafike" tako da nešto starija računala s manje RAM-a i slabijim procesorom uopće ne mogu nalodati stranicu u InternetExploreru. Tu pomaže samo googlechrome inače ništa od čitanja. To je minus, svi browseri bi trebali raditi pa i na nešto slabijim računalima. Mogli bi smanjiti broj reklama što također dodatno opterećuje računalo pa se ne može uopće scrollirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije