Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna se zašto

Šef Windowsa Steven Sinofsky napustio Microsoft

Steven Sinofsky
Reuters/PIXSELL
13.11.2012.
u 10:50

Razlozi njegova odlaska zasad su nepoznati, no začuđuje da je kormilo odjela odlučio napustiti samo nekoliko tjedana nakon izlaska Windowsa 8 na tržište.

Nakon što je krajem prošlog mjeseca Scott Forstall najavio odlazak iz Applea, svijet tehnologije u utorak je šokirala vijest da je konkurentski Microsoft napustio šef Windowsa Steven Sinofsky.

Javlja o tome BBC, koji piše da su razlozi njegova odlaska zasad nepoznati, no začuđuje da je kormilo odjela odlučio napustiti samo nekoliko tjedana nakon izlaska Windowsa 8 na tržište.

Sinofsky je u Microsoftu radio od 1989. godine, a na čelo Windowsa zasjeo je 2009. Ostat će zapamćen po hvaljenim Windowsima 7 te disciplini i redu koji je uveo u sektor nakon početnog neuspjeha Viste. Naslijedit će ga Julie Larson Green.

>>Scott Forstall, jedan od čelnika Applea, najavio odlazak iz tvrtke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije