Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZABRALI SMO

S ove 4 odlične aplikacije skratit ćete vruće dane i uživati

aplikacije
16.06.2014.
u 15:42

Samo za vas odabrali smo četiri zanimljive aplikacije

FIFA - svi rezultati i rasporedi na jednome mjestu

Besplatno, iOS, Android

Službena aplikacija Svjetskog nogometnog prvenstva osigurava praćenje svih rezultata, termina, lista strijelaca i asistencija, pregled momčadi i skupina te analize i statistike. Možete aktivirati i alarm za utakmice.

Infection 2 - malo okrutnija igra, ali ne i manje zabavna

Besplatno, iOS

Još uspješniji nastavak uspješnog Infectiona donosi isti princip uz brži ritam. Kreirajte svoju bolest, razvijajte simptome, način prenošenja bolesti, otežajte brzinu traženja lijeka i mutirajte bolest do te mjere da postane nezaustavljiva.

Rival Knights - odlična simulacija viteških dvoboja kopljem

Besplatno, iOS, Android

Zasad jedna od najboljih igara s tematikom srednjega vijeka. Odlična grafika i dinamična igra prikovat će vas za uređaj. Morate se probiti kroz 5 viteških liga, nakrcanih vještim protivnicima i sponzorskim ponudama...

Kava&Kava - pozovite prijatelje na kavu kada ste blizu

Besplatno, iOS, Android

Pratite akcije i događanja u omiljenim kafićima te na označenim Kava&Kava lokacijama skupljajte bodove. Dijelite informacije s prijateljima, skupljajte bodove, a iznenađenja i nagrade neće izostati.

>> Preko HRT-ove aplikacije ocjenjujte igrače i komentirajte odluke sudaca

>> Fotografirajte besplatnom Scoopshot aplikacijom i zaradite na autorskim fotografijama i videu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije