Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Proljetna servisna akcija u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima

Proljetna servisna akcija
Foto: PR FOTO
1/11
PR
Autor
PR članak
08.04.2015.
u 12:30

Od 23.03. do 09.05.2015. u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima traje Proljetna servisna akcija s brojnim pogodnostima za vozače.

U ponudi je sve što je potrebno za ugodnu i sigurnu vožnju. Prije svega, tu su ljetne gume iz obitelji Continental, a posebno prilikom kupnje guma Continental dajemo jamstvo na gume u trajanju od 24 mjeseca koje možete ostvariti samo u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima a koje pokriva sve događaje koji kupcu mogu štetiti, a na njihovu pojavu ne može utjecati:

-→ bušenje gume zbog prelaženja preko čavla ili drugog oštrog predmeta
-→ jasno vidljiva oštećenja udarcem u rubnjak pločnika ili drugu sličnu prepreku
-→ oštećenja zbog vandalizma

Za vrijeme Proljetne servisne akcije u ovlaštenim servisima sve gume iz obitelji Continental (Continental, Semperit, Barum) možete kupiti po 20% nižim cijenama. A svima koji žele osvježiti izgled svog vozila, nudi se širok izbor atraktivnih aluminijskih naplataka, te brojna dodatna oprema za optički tuning, kao i ukrasni elementi za interijer i eksterijer vozila.

Zaljubljenici u aktivni odmor mogu se potpuno opremiti prikladnim krovnim nosačem ili nosačem bicikla, a duga putovanja bit će ugodnija s uređajima za hands-free telefoniranje i uz navigacijske uređaje i mnogim drugim korisnim dodacima.

Od preventivnih pregleda u akciji je pregled vozila za simboličnu 1 kunu, a osim pregleda vozila za samo 1 kunu nudimo i besplatnu provjeru stanja akumulatora.

Kompletnu ponudu Proljetne servisne akcije možete pronaći na web stranicama:

www.volkswagen4plus.com.hr
www.audi4plus.com.hr
www.skoda4plus.com.hr
www.seat.hr

DOŽIVOTNO MOBILNO JAMSTVO
0800 1 987 (Volkswagen, SEAT i ŠKODA)
0800 7070 (Audi)
Redovitim servisnim pregledima i održavanjem Vašeg vozila u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima prema propisanom Planu održavanja ostvarujete pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva. Slična usluga kod drugih pružatelja mobilnih asistencija naplaćuje se i preko 500 kuna godišnje.
Neke od usluga mobilnog jamstva su: pomoć na cesti, vuča vozila, zamjensko vozilo, smještaj u hotelu, čuvanje vozila u servisu, pregled vozila, pomoć, savjeti i informacije itd…..

Servis 4plus
Ovlaštena Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisna mreža je opet za Vas pripremila posebnu ponudu paketa originalnih dijelova sa ugradnjom za sva vozila starija od 4 godine.
Posjetite svoj ovlašteni servis i iskoristite povoljne cijene servisa zamjene originalnih kočionih obloga, kočionih diskova, amortizera, stražnjih ispušnih lonaca, servisa zamjene zupčastog remena i pumpe za vodu, servis zamjene metlice brisača, a u ponudu su sada uključene i svječice, spojke, generatori (alternatora), poluosovine, homokinetički zglobovi.
Isto tako možete napraviti i servis zamjene ulja (filter ulja uključen u cijenu) po još atraktivnim cijenama, pa tako npr. Servis zamjene ulja možete napraviti po već od 354 kune.
Kompletnu ponudu originalnih dijelova za starija vozila možete pronaći na web stranicama:

www.volkswagen4plus.com.hr
www.audi4plus.com.hr
www.skoda4plus.com.hr

Posjetite naše nove stranice Servisa 4 plus koju su sada kompatibilne na svim digitalnim platformama i izrađene na način da osim servisnih paketa nude i razne druge korisne informacije iz ovlaštenih servisa.

Održati poznato visoku kvalitetu Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA vozila nikad nije bilo lakše – dovoljno je obratiti se ovlaštenom servisu.

Želite prijaviti greške?