Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA

Program traje četiri tjedna: Besplatne edukacije iz Backend developmenta

storyeditor/2022-10-05/20220511_090405.jpg
Factory
26.02.2023.
u 10:10

Program u trajanju od četiri tjedna, pohađat će četiri odabrana kandidata, a cijelo će vrijeme imati podršku mentora. Broj sudionika je ograničen kako bi mentori mogli najkvalitetnije moguće pomoći kandidatima u učenju.

Četiri tjedna trajat će program besplatnih edukacija iz područja Backend developmenta kojeg će provoditi IT tvrtka Factory. Ovo je njihov četvrti program besplatnih edukacija, a na njihovu akademiju mogu se prijaviti svi koji žele nadograditi svoje znanje iz Backend developmenta, neovisno o tome imaju li status studenata ili ne. Iz tvrtke poručuju kako je jedino važno imati motivaciju, računalo i stabilan internet jer se program provodi u potpunosti online.

Program u trajanju od četiri tjedna, pohađat će četiri odabrana kandidata, a cijelo će vrijeme imati podršku mentora. Broj sudionika je ograničen kako bi mentori — Factoryjevi backend stručnjaci — mogli najkvalitetnije moguće pomoći kandidatima u učenju. Prijave su otvorene do 05.03.2023., a jedan od mentora koji radi kao Tech lead u Factoryju, Marko Čučković, pojasnio je što osoba dobiva kroz sudjelovanje u njihovom programu. 

- Oduvijek nam je u Factoryju bila važna edukacija, bilo da mi učimo ili da prijenosom našeg znanja pomažemo u edukaciji drugih. Tijekom godina smo shvatili da postoji jako puno ljudi koji su došli do određene razine znanja u developmentu i našli se pred zidom jer ipak nisu imali dovoljno znanja da se zaposle. Uz to, nisu bili niti sigurni u kojem smjeru trebaju nastaviti s edukacijom. Kroz našu akademiju kandidati zato imaju priliku učiti od iskusnih mentora i kolega koji će im biti podrška i usmjeravati ih. Naravno, mi smo otvoreni za to da one najbolje kandidate i zaposlimo, zato bih svakako pozvao sve koji su se pronašli u ovome da se prijave - rekao je Čučković.

Do sada je ova tvrtka održala ukupno tri ovakve akademije, jednu iz područja Frontend developmenta, a druge dvije iz iOS developmenta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije