Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Styria - najjača medijska kuća u Hrvatskoj!

Povijesna dominacija Styrije na domaćem tržištu!

Večernji list
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
01.03.2017.
u 17:40

Prema službenom istraživanju posjećenosti web stranica u Hrvatskoj, TOP 3 najposjećenije platforme u Hrvatskoj su 24sata.hr, vecernji.hr i njuskalo.hr - sva tri brenda Styria grupacije!

Prema podacima Gemiusa* za veljaču 2017. godine čak tri portala iz Styria grupacije našla su se na vrhu ljestvice – što potvrđuje apsolutnu dominaciju na tržištu. 24sata.hr već je tradicionalno najčitaniji hrvatski internetski portal s čak 1 543 625 jedinstvenih korisnika odnosno 28 332 544 posjetitelja. 24sata može se pohvaliti i najvećom Facebook zajednicom s 1,2 milijuna fanova.

Drugi portal po čitanosti je portal Večernjeg lista koji je i ovaj mjesec srušio vlastiti rekord i dosegao čak 1 436 322 jedinstvenih korisnika i obuhvatio 57 % hrvatske internetske populacije.

Njuškalo.hr je uvjerljivo već godinama najposjećeniji i najpoznatiji internetski oglasnik s 1 420 766  jedinstvenih korisnika i nevjerojatnih 250 295 904 otvaranja stranica. Koliko je jak brend Njuškala pokazuje činjenica da je automobil, oglašen na portalu, prodan za nevjerojatne 23 minute. U posljednjih mjesec dana, više od 16 tisuća oglasa osobnih automobila predano je na Njuškalu. 

Dio Styria grupacije je i portal ordinacija.hr koji od svog osnutka kontinuirano raste a veljača ove godine bila je najčitaniji mjesec s gotovo pola milijuna jedinstvenih korisnika! Osim pouzdanih zdravstvenih vijesti i vijesti vezanih za prehranu i tjelovježbu, na ordinaciji.hr možete svakodnevno naići na nagradne natječaje ili čak postaviti pitanje u rubriku Halo,doktore! gdje uistinu možete dobiti odgovor na svako pitanje i to od strane stručnjaka.

Ovim nevjerojatnim rezultatima Styria je ponovo pokazala kako je riječ o najjačoj medijskoj kući u Hrvatskoj s najposjećenijim news portalima, ali i specijaliziranim portalima vezanim za tematiku zdravlja (ordinacija.hr) i biznisa (poslovni.hr).

Sve brojke glavnih parametara koje mjeri Gemius pokazuju jačinu i moć Styrije koja pod svojim okriljem, uz Večernji list, 24sata, Express, Njuškalo i Poslovni dnevnik, uključuje i specijalizirane portale: lokalni.hr, diva.hr, agrobiz.hr, mojahrvatska.hr, budi.in, ordinacija.hr, zdravakrava.hr, gastro.hr, klokanica.hr, living, vojna povijest.

Poslovni.hr dominantno drži vodeću poziciju među digitalnim medijima u Hrvatskoj u segmentu biznis i gospodarstvo. Važnost Poslovnog dnevnika ne samo da su prepoznali čitatelji već i mnogi mali i srednji poduzetnici diljem Hrvatske koji pohađaju edukacije i konferencije. Više od 10.000 hrvatskih menadžera, poduzetnika i obrtnika sudjelovalo je u nekom od edukativnih formata koje organizira Poslovni dnevnik.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u postizanju ovog povijesnog rezultata - - našim čitateljima, zaposlenicima, Upravi i klijentima s kojima imamo izrazito uspješne i dugogodišnje suradnje.

I u budućnosti od nas možete očekivati samo više i bolje, pratite nas i dalje! 

*Istraživanje Gemiusa prati posjećenost hrvatskih web-stranica. U istraživanju sudjeluje oko 100 hrvatskih stranica, a Gemius je postao standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog istraživanja posjećenosti hrvatskih web-stranica su usporedivi i javno dostupni na web-adresi: https://rating.gemius.com/hr.

>> Novi rekord Večernjeg lista: Drugi najčitaniji portal u Hrvatskoj!

Komentara 17

DU
Deleted user
17:49 01.03.2017.

Fake news.

KA
kajinx
18:58 01.03.2017.

Čestitam! Još kad bi zaposlili bar polupismene "novinare" gdje bi vam bio kraj!

MA
max
18:25 01.03.2017.

A bogami i komsiluku sa istim clancima i istim komentatorima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije