Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mi 11

Pogledajte fotografije: Xiaomi predstavio novu zvijer od mobitela, objavljena je i cijena

Xiaomi Mi 11
08.02.2021.
u 17:41

Mi 11 prvi je telefon s Qualcomm Snapdrago 888 procesorom čime redefinira performanse flagship uređaja s ovom, najnaprednijom mobilnom platformom na svijetu

Globalni tehnološki lider Xiaomi danas je na globalnoj premijeri predstavio Mi 11, najnoviji flagship Mi serije pametnih telefona.

Mi 11 uistinu je premium uređaj što potvrđuje njegov debi s revolucionarnim unaprjeđenjima u odnosu na svog prethodnika1 – Qualcomm Snapdragon 888 procesor, 108MP trostruka stražnja kamera, filmski zvuk i 50W bežično punjenje.

Mi 11 može se pohvaliti senzorom najveće rezolucije na svijetu – širokokutna kamera opremljena je 108 MP primarnim senzorom kojim Mi 11 snima kristalno jasne slike s blistavim detaljima usporedive samo s onima profesionalnog DSLR fotoaparata ili kamerama bez zrcala.

Mi 11 opremljen je jednim od najboljih ekrana na tržištu koji je dobio ocjenu A+, a DisplayMate, vodeća svjetska profesionalna institucija koja procjenjuje kvalitetu zaslona, ga je proglasio najboljim zaslonom. S premium 120Hz 6,81" AMOLED DotDisplay zaslonom, Mi 11 jednako je impresivan i za gledanje i za upotrebu.

S Harman Kardon profesionalno podešenim dvostrukim zvučnicima, Mi 11 donosi vrhunski filmski zvuk, dok ga Corning Gorilla Glass Victu štiti od skupih šteta uzrokovanih padovima. Mi 11 je opremljen naprednom dvostrukom završnom matiranom obradom protiv sjaja koja hvata svjetlo, a ne otiske prstiju te dolazi u dvije boje – Midnight Grey i Horizon Blue.

Mi 11 prvi je telefon s Qualcomm Snapdrago 888 procesorom čime redefinira performanse flagship uređaja s ovom, najnaprednijom mobilnom platformom na svijetu. U isto vrijeme, njegova 4600mAh baterija, zapanjujuća trostruka kombinacija koja se sastoji od55W žičnog, 50W bežičnog i 10W obrnutog punjenja te kompaktnog, ali snažnog GaN punjača od 55W, koji dolazi u kutiji, osigurat će da Mi 11 ostane uključen za bilo koju avanturu koju vam život stavi na put.

Mi 11 dolazi u 2 memorijske varijante: 8GB+128GB i 8GB+256GB s povećanom LPDDR5 3200MHz RAM + UFS 3.1 pohranom. S početnom cijenom od €749, Mi 11 moći će se kupiti putem Xiaomijevih službenih prodajnih kanala već u veljači. Xiaomijevi korisnici će imati pravo na besplatnu uslugu popravka u lokalnom servisnom Xiaomijevom centru u periodu od prvih dvanaest mjeseci nakon kupnje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije