Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTEDNJA ENERGIJE

Pet savjeta za dulje trajanje baterije na smartphoneu

mobitel
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
14.01.2014.
u 12:41

Ovi savjeti mogli bi vam pomoći u korištenju pametnih telefona

Sjećate li se dana kada ste mogli koristiti mobitel i do tjedan dana bez punjenja? "Cigle" bi radile kao navijene, osim ako ih niste baš zlostavljali.

Današnji pametni telefoni nude puno više opcija, no to ima i cijenu – baterija im se jako brzo troši. Ipak, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti da bi vam dulje izdržala. I račun za struju mogao bi vam se bitno smanjiti...

>> Razvijaju baterijsku elektrodu koja se sama obnavlja!

Komentara 2

PE
perion
15:13 14.01.2014.

ne znam podržavaju li sve mreže u hrv fast dormancy... tele2 npr. da.znači mobitel najviše energije troši na održavanje povezanosti i aktivnosti na mreži operatera. update nije uvijek nužno i bolje rješenje. Najveći potrošaći su net i ekran, i naravnoo razgovori. Ali kako reče komentator dolje koja je poanta ako isključiš net onda su i stari mobiteli dobri koje još uvijek puno ljudi koristi.

BE
Belzzebubb
15:29 14.01.2014.

da ne izlaziš iz stana sa isključenim telefonom jer se tako najbolje štedi baterija pametnije je nabaviti na ebayu rezervnu bateriju ili (za tel,kojima se bat.ne vadi) solarni punjač pa si miran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije