Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje usluge

PayPalom odsad se može plaćati i za virtualna dobra na Facebooku

\'A Facebook page is displayed on a computer screen in Brussels April 21, 2010. Over the past six years, social networking has been the Internet\'s stand-out phenomenon, linking up more than one billi
Reuters/Pixsell
10.06.2011.
u 15:39

PayPalu ova usluga ide u korist s obzirom na to da njome želi privući gotovo 600 milijuna članova najpopularnije društvene mreže na svijetu.

PayPalom odsad se može plaćati i na Facebooku i to putem sustav PayPal for Digital Goods koji je integriran u popularnu društvenu mrežu. Riječ je u usluzi putem koje je moguće brzo platiti virtualna dobra bez napuštanja aplikacije.

PayPalu ova usluga ide u korist s obzirom na to da njome želi privući gotovo 600 milijuna članova najpopularnije društvene mreže na svijetu.

Sustav će od internetskih transakcija uzimati pet posto provizije te još nekoliko centi za transakcije čiji je iznos manji od 12 dolara.

Obavljanje potpunih transakcija (primanje i slanje novca) preko PayPala hrvatskim je građanima postalo dostupno prije nešto više od dva mjeseca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije