Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBRZO JE VRAĆEN

Pao je WhatsApp: Korisnici prijavljivali probleme, nije bilo moguće slati poruke

Pao je WhatsApp, korisnici ne mogu slati poruke
Igor Soban/PIXSELL
19.07.2023.
u 22:52

Samu aplikaciju bilo je moguće otvoriti te pregledavati posljednje poruke, no slanje novih poruka na manje od sat vremena je bilo onemogućeno

Veći broj korisnika u večernjim satima prijavilo je probleme s platfomom za razmjenjivanje poruka WhatsApp. Stranica za praćenje pada aplikacija Downdetector zabilježila je od 22 sati povećan broj prijavljenih problema sa slanjem poruka, no sve se ubrzo vratilo u normalu.

Naime, samu aplikaciju bilo je moguće otvoriti te pregledavati posljednje poruke, no slanje novih poruka na manje od sat vremena je bilo onemogućeno.

Brojni su odmah otišli na Twitter kako bi provjerili javljaju li se i ostalima isti problemi. - Upalio sam i ugasio wifi sedam puta, ali je zapravo samo pao Whatsapp - napisao je jedan korisnik. Ubrzo nakon što su korisnici počeli prijavljivati probleme, oglasili su se i iz tvrtke. 

- Radimo na tome kako bismo što prije riješili probleme s povezanosti s WhataAppom te ćemo vas obavijestiti o tome što prije - objavili su iz tvrtke.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Koliko god vi mahali s ENC uređajem, rampa nesmiljeno stoji. Kako ući na autocestu?

Ključne riječi

Komentara 1

EF
Efendi
06:40 20.07.2023.

Mnogo bitno sto je zelena americka spijunska aplikacija pala. Ionako koristim samo Viber.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije