Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ovi uredski alati jamče uspjeh, ali i zdrave živce

vip365
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
21.04.2015.
u 08:30

Gotovo nijedan ured ne može funkcionirati bez Microsoftovih aplikacija Word, Excel, PowerPoint i Outlook koje su objedinjene u Office 365 uslugu

Da se suvremeno poslovanje više ne može voditi samo iz ureda, već je svima dobro poznato. Pristup uredskim dokumentima, programima, e-mailu i svim ostalim podacima danas nam je više nego ikad potrebniji bilo kada i bilo gdje. Bez obzira nalazili se u avionu, vlaku ili na poslovnom sastanku u inozemstvu, današnji užurbani poslovni tempo i suvremene tehnologije diktiraju nove uvjete. Biti ''offline'' ili ''out of office'' više nije opcija, a ako želite osigurati pristup svojim uredskim programima i dokumentima kada god to poželite, mogli biste razmisliti o VIP-ovoj Office 365 usluzi koju možete nabaviti u Vipu.

Gotovo nijedan ured ne može funkcionirati bez Microsoftovih aplikacija Word, Excel, PowerPoint i Outlook koje su objedinjene u Office 365 uslugu. Zajedno s Microsoftovim servisima u cloudu – e-pošta, SharePoint, Lync i OneDrive možete automatski ažurirati sve aplikacije, biti bolje povezani, lakše surađivati te znati kako su vaši dokumenti i podaci u cloudu na sigurnom. 

Budući da danas ne radimo samo za računalom već često posežemo i za pametnim telefonima i tabletima, Office aplikacije Word, Excel, PowerPoint i Outlook moguće je instalirati na pet različitih uređaja, a dokumente jednostavno pregledavati i uređivati putem web-preglednika.

Davno su prošla vremena kad smo e-mailove provjeravali samo na računalima. Neprestani pristup elektroničkoj pošti danas je važniji no ikad, a Exchange Online usluga omogućuje upravo to, kao i slanje poruka s privicima i do 25 MB te čak 50 GB prostora u elektronskom sandučiću te kreiranje zajedničkih kalendara s kolegama.

Surađivati s kolegama na istom dokumentu moguće je zahvaljujući SharePoint opciji, a usluga Lync omogućuje organiziranje i uključivanje u mrežne sastanke, zajedničko korištenje radne površine i videoprikaza te pozivanje korisnika ili partnera na sastanak koji i ne koriste Lync.

Svaki pravi poduzetnik zna i koliko je važno na sigurno pohraniti sve dokumente koji će mu uvijek biti nadohvat ruke. OneDrive nudi neograničeno mnogo prostora, kao i jednostavno sinkroniziranje, upravljanje dozvolama pristupa i zajedničko korištenje dokumenata

Office 365 Business Premium usluga dostupna je za već od 79,29 kn/mj. po zaposleniku, a u kombinaciji s fiksnim ili mobilnim Vip uslugama donosi dodatne uštede.

Članak pod sponzorstvom Vipneta.

Želite prijaviti greške?