Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svježi modeli

Novi laptopi Hewlett-Packarda i Sonyja stigli na hrvatsko tržište

'4740_nnn_zad_200612'
Foto: ''
1/4
22.06.2012.
u 15:30

Mala težina, vrhunske performanse i odlična slika imperativi su za današnje laptope

HP je proširio svoj portfelj prijenosnih računala dodavši mu tanke i lagane sustave Ultrabook opremljene najnovijim tehnologijama koje će zadovoljiti potrebe poslovnih i privatnih korisnika. Među novostima ističe se HP SpectreXT - mobilno računalo koje se odlikuje praktičnošću i dobrim performansama. Nova prijenosna računala HP ENVY i HP SpectreXT mogu se pohvaliti inovacijama među kojima je i Beats Audio - tehnologija koju su zajedno razvile tvrtke HP i Beats by Dr. Dre, a donosi odličan zvuk u malom pakiranju. Predstavljena je i serija HP ProBook čiji je glavni adut novi industrijski dizajn te aluminijsko kućište koje računalo čini čvršćim i robusnijim te mu omogućava produljenu trajnost i postojanost.

Na hrvatsko tržište stigli su i novi prijenosnici iz Sonyja. Nova VAIO serija E15 objedinjava svjež izgled sa svime što trebate za obavljanje zadataka. Računala nude procesore Intel, puno prostora za pohranu, izvrsnu grafiku i jasan VAIO Display zaslon visokog kontrasta od 15,5 inča. Seriju S karakterizira tanak dizajn pa svi modeli jednostavno stanu u putnu torbu i uvijek su pri ruci kada ih zatrebate. Modeli su elegantno oblikovani od čvrstih, ali i laganih materijala kao što su magnezij ili aluminij pa su modeli serije S 15 lakši od dva kilograma.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
11:24 23.06.2012.

kad ce netko konacno posvetiti paznju tipkovnicama... u vecini modela mi se ne svidjaju, najveca su mana samog laptopa... najgore je kad su sve tipke (pa cak i funkcijske) istog ili slicnog oblika i velicine... izgleda da svi misle kako ce touch uskoro prevladati pa ne brinu za tipkovnice.... i plus toga mnoge stvari su otisle u zaborav a bile su vrlo korisne... radije na kraju trazim neke starije modele...

VA
vlad_antoine
14:11 23.06.2012.

Više razmišljam kad će netko posvetiti pažnje planovima otplate tih računala s obzirom na isplate plaća u Hrvatskoj :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije