Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planned Parenthood

Nova aplikacija olakšava testiranje na seksualno prenosive bolesti

Planned Parenthood Direct
Foto: Planned Parenthood Direct
16.06.2015.
u 09:09

Aplikacija, test i ostalo zajedno stoji 149 dolara

Nova mobilna aplikacija američke neprofitne organizacije Planned Parenthood (planirano roditeljstvo) građanima Kalifornije olakšava testiranje na seksualno prenosive bolesti i cijeli proces čini manje neugodnim.

Aplikacija Planned Parenthood Direct, koja je dostupna u Googleovim i Appleovim trgovinama aplikacija, omogućuje korisnicima da naruče pribor za testiranje na klamidiju i gonoreju. Pribor stiže poštom u diskretnom pakiranju kako korisnicima ne bi bilo neugodno.

Potom je potrebno poslati test urina u laboratorij Planned Parenthood, a rezultati će biti dojavljeni putem aplikacije. U slučaju da je osoba pozitivna na ove bolesti, u Planned Parenthoodu organiziraju slanje recepta za antibiotike u pacijentovu ljekarnu. Sve to zajedno stoji 149 dolara (oko 1000 kuna).

>> Testirali ste se na spolne bolesti? Objavite to putem aplikacije Hulu

>> Ne liječite spolnu bolest? Evo što vam se može dogoditi

Foto: Alcatel

Komentara 3

ZB
za_bolji_zivot
09:28 16.06.2015.

Haha , može li gluplje netko nešto smisliti.

RE
reborn
09:53 16.06.2015.

Da li je ovo plaćeni oglas, ili je "nekim drugim interesnim kanalima" ova nazovi-vijest došla na portal? Siguran sam da bi navedena "neprofitna organizacija" voljela ostvarivati svoj "neprofit" i u Hrvatskoj, pa se zato reklamiraju...

RE
reborn
22:43 28.07.2015.

A u međuvremenu su Planned Parenthood postali svjetski poznati zloglasni prodavači dijelova tijela abortiranih beba. Gadna afera ih trese u SAD-u, a naši "mainstream" mediji o tome ni riječi. Naravno, jer "mainstream" znači propagiranje abortusa i trgovine ljudskim tijelima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije