Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Samsung Galaxy smartphone već za 899,99 kn na Mondu

Najprodavaniji na svijetu - Samsung smartphone već za 899,99 kn
Foto: Mondo
1/4
PR
Autor
PR članak
10.03.2015.
u 14:46

Korejski div osnovan 1938. godine danas je najveći proizvođač mobilnih uređaja. Vrhunske Samsung pametne telefone potražite već od 899,99 kn.

Super cijene i vrhunske specifikacije Samsung pametnih telefona odlična su kombinacija za sve koji žele kvalitetan smartphone. Mondo vam iz svoje ponude izdvaja 6 najtraženijih Samsung Galaxy smartphonea s idealnim omjerom cijene i kvalitete – bez pretplate i ugovorne obveze uz mogućnost rada na sve SIM kartice. Kliknite na Mondo i potražite ih od 899,99 kn pa do 1799,99 kn.

Najprodavaniji smartphonei na svijetu

Samsung je mobilni telefon razvio 1991. godine te od tada proizvodi mobitele koji se nalaze na top listama najprodavanijih na svijetu. Od njihovog prvog smartphonea iz serije Galaxy prošlo je već šest godina, a danas je velika vjerojatnost da vi, ili netko u vašoj blizini, posjeduje baš jedan takav Android telefon. Samsung uređaji mogu se pohvaliti samo najboljim komponentama: jaki procesori, odlična memorija i kamera kojom ćete snimiti samo najkvalitetnije fotografije.

Posjetite Mondo i već danas naručite odlične Samsung pametne telefone uz besplatnu dostavu.

>>Uz LG pomaknite granice klasičnog gledanja televizije

>>Best buy Lenovo laptopi već od 141,66 kn/mj na Mondu

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Želite prijaviti greške?