Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOJ, NE!

Korisnici popularne aplikacije u problemima: Otežano je slanje poruka

Pixabay
06.01.2023.
u 00:08

Stranica za praćenje komunikacije Down Detector objavila je da su nešto prije 20 sati počeli dobivati prijave o problemima u radu aplikacije.

Korisnici iz cijelog svijeta koji koriste popularnu aplikaciju za razmjenu poruka Viber bilježe kako su primijetili brojne probleme u radu te aplikacije.

Stranica za praćenje komunikacije Down Detector objavila je da su nešto prije 20 sati počeli dobivati prijave o problemima u radu aplikacije. Problemi traju već satima, no primjetan je i pad prijava kako vrijeme prolazi.

Foto: Downdetector

Najčešće prijavljeni problemi vezani su uz slanje poruka (55 posto), povezivanje sa serverom (38 posto) i rad aplikacije (7 posto).

VIDEO: Otkriveni problemi u tri popularne aplikacije, ako imate neku od njih možda je bolje da ju obrišete

 

 

Komentara 4

GE
generacija57
07:37 06.01.2023.

Meni je pisalo na Viberu neko vrijeme da nema interneta.

LA
lajh1985
23:17 05.01.2023.

Ovu aplikaciju moram samo zbog jednog frenda imat jer uporno odbija instalirat Whatsapp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije